מישהו היה בלונה פארק בהר נוף? איך זה? שווה להגיע?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע...

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
נו, אף אחד עוד לא היה?
גם אני מתענינת...

• הוסף לסימניות
אני שוב מקפיצה... הרנופים??

• הוסף לסימניות
על איזה לונה פארק מדובר כפי שידוע לי בתור תושב השכונה לשעבר... אין שום לונה פארק אולי יש משהו עכשיו בחופש צריך לבדוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלומי פ;1052983:
על איזה לונה פארק מדובר כפי שידוע לי בתור תושב השכונה לשעבר... אין שום לונה פארק אולי יש משהו עכשיו בחופש צריך לבדוק
כן, מדובר על משהו שנכון לחופש הנוכחי.

• הוסף לסימניות
מקפיצה...
הילדים רוצים לנסוע
ואנחנו רוצים לדעת אם יש סיבה.

• הוסף לסימניות
אני הר נופית ולא היה זמן לחשוב על ללכת לשם עדיין.
מצטערת שאין לי תשובה בשבילך
אולי שווה לבוא לנסות ואם לא מעניין, לקפוץ לבקר אותי.

• הוסף לסימניות
לדעתי עדיף שתבוא ישירות אליך, חבל לשלם 30 שקלים לכרטיס כדי לבוא אליך בסוף והכניסה חינם
(אני מקווה) :)

• הוסף לסימניות
אין בעיה
יש לי ספריה
אפשר לבוא להחליף ספרים.
יותר מענין מלונה פארק לא?

• הוסף לסימניות
ב4:00 אנחנו אצלך. סגרנו?

• הוסף לסימניות
להכין כיבוד?

• הוסף לסימניות
ממליצה עם פסי השמרים שלך, לפי המתכון שהעלית נראה לי שכדאי לבוא מרחוק בשבילם. את שומעת GRN?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1053648:
להכין כיבוד?

נכתב ע"י אפרתה;1053707:
ממליצה עם פסי השמרים שלך, לפי המתכון שהעלית נראה לי שכדאי לבוא מרחוק בשבילם. את שומעת GRN?

דפקנו ואין עונה :mad:

• הוסף לסימניות
טוב, עידכון- מישהו שהיה שם תלה פתק שהמודעה ממש לא משקפת את המציאות- בכרטיס כלולים אך ורק שני מתקנים לילד, בפינת החי ניתן להיות רק 15 דקות, בקיצור- תכנית לשעה בערך. לתשומת ליבכם.

• הוסף לסימניות
היינו שם היום, מתאים לילדים עד גיל 12 מקסימום.

מקום נחמד אבל השם היומרני לונה פארק קצת גדול עליו.
הילדים נהנו בס"ה. הכרטיס כולל: הרבה מתנפחים, סירות פדלים, רכבת, מכוניות מתנגשות. כל אחד מהם 5 דקות בערך. רכיבה על פוני (שני סיבובים) בתשלום נפרד. פינת חי לא הספקנו אבל ניתן לממש את מה שנשאר בכרטיס בפעם אחרת.
היינו 3 שעות בערך. התורות די ארוכים, אז יש תעסוקה לאחר צהריים שלם..
פתוח עד 9 בערב.

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם 'שווה', אבל סביר בהחלט.
על הרכיבה משלמים בנפרד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה