טיול מישהו היה בנחל השופט המחודש?

• הוסף לסימניות
איך עושים את המסלול שלא משעמם?...
לגדולים זה באמת פחות מתאים, אנחנו עשינו עם הגדולים אתגר כמה פעמים הם גומרים את המסלול...
אבל מה שאני הכי נהניתי זה מהנוף המדהים עד החניון.

• הוסף לסימניות
אפשר עם רכב אחד להגיע למקומות הטובים? או צריך רכב מאסף?
איפה חונים בשביל להגיע למקומות השווים?
לא נותנים להיכנס לשטח הנחל עם הרכב
אבל זה מקום מאוד קומפקטי, הכל מאוד קרוב,
ולא יודע אם זה מקום ששווה להגיע במיוחד רק בשבילו מהמרכז,
אני כצפוני נהנה לקפוץ לשם מידי פעם.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
אשמח למידע ברור.
אני מעונינת לטייל שם עם בעלי
מספיק חויתי ששווה להגיע מאשדוד? (144.5 ק"מ נסיעה)
ומה עוד יש באזור?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
אשמח למידע ברור.
אני מעונינת לטייל שם עם בעלי
מספיק חויתי ששווה להגיע מאשדוד? (144.5 ק"מ נסיעה)
ומה עוד יש באזור?
המקום מתאים בעיקר למי שצריך את הנגישות, שזה באמת בשורה, להגיע למעיין עם עגלה (או ל"ע עם כסא גלגלים)
למי שלא, חבל להגיע.
יש מקומות הרבה יותר יפים שמרגישים שם את הטבע יותר בראשתי. בלי שאנשים יתערבו.

• הוסף לסימניות
תיקון קטן: זה רק לבאים מהצפון, הבאים מהמרכז מסתבר שיעדיפו לפנות שמאלה בצומת מגידו לכביש 66.
לא חושב, נסעתי מחריש פעמיים דרך יוקנעם לטעמי יותר קצר, כביש 66 הוא כביש צר עם נתיב אחד לכל צד, אפשר להיתקע בו בקלות.
לפי גוגל מאפס זה הבדל של 7 דקות לטובת יוקנעם בלי להיתקע.

• הוסף לסימניות
מקפיצה
האם מישהוא היה השנה?
רשום באתר של קקל שהנחל עם זרימה חלשה ומרביתו יבש

הייתי שם כמה פעמים בקיץ ומאוד נהננו
אך כן חשובה לי הזרימה.

אשמח לשמוע מאנשים שהיו שם בין הזמנים הזה

• הוסף לסימניות
זרימה חלשה, מעט בריכות מים קטנות.
חוויה נחמדה בסך הכל, וכל עוד תמצאו פינה שקטה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה