מישהו היה בפארק ירמות בבית שמש?

• הוסף לסימניות
אפשר גם לכתוב: אה, נכון, לא שמתי לב. טעות.

(אפשר לכתוב ביקורת על גרינברג כמה שרוצים. הנה כתבת על תחבורה לדוג'. לך לפורום המתאים ותקלל.
אבל לצטט הודעה משנת 2020 שכבר לא רלוונטית ולכתוב עליה "זה לא שראש העיר גרינברג באמת יעשה משהו עם הבעיה שהועלתה" כביכול מישהו העלה כאן בעיה מיידית שמצריכה טיפול ואתה בפורום ציבורי חורץ גורל שברור שהוא לא יעשה כלום - פשוט לא הוגן.)

• הוסף לסימניות
אפשר גם לכתוב: אה, נכון, לא שמתי לב. טעות.

(אפשר לכתוב ביקורת על גרינברג כמה שרוצים. הנה כתבת על תחבורה לדוג'. לך לפורום המתאים ותקלל.
אבל לצטט הודעה משנת 2020 שכבר לא רלוונטית ולכתוב עליה "זה לא שראש העיר גרינברג באמת יעשה משהו עם הבעיה שהועלתה" כביכול מישהו העלה כאן בעיה מיידית שמצריכה טיפול ואתה בפורום ציבורי חורץ גורל שברור שהוא לא יעשה כלום - פשוט לא הוגן.)
א. לא קללתי ח"ו!
ב. התוכן לא השתנה...
הלוואי שיהיה יותר נעים לטייל שם. זה פארק עם פוטנציאל מטורף! ופרסום שמוביל אנשים שמתאכזבים (כמה שהכרתי) פשוט חבל
ג. תן לי שורה של נושאים לא יחצניים שגם גרינברג - נכון לא רק הוא - מטפל בהם ומריץ את העיר קדימה בהתאם לפורפוציה שלה.
ד. אני לא שונא אותו רק טיפה מאוכזב והבאתי אכזבות נוספות של אנשים נוספים.
אני מאד רוצה שהאיש יריץ את העיר קדימה!! שיהיה לו בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אתה לא עונה על מה שכתבתי, ואני לא פותח כאן דיון על גרינברג מה הוא עושה ולא עושה. (אני גם מאוכזב בחלק מהנושאים)
כתבת שגרינברג לא יטפל בבעיה שהועלתה, תגובה פשוט לא נכונה בהקשר למה שכתבו. לא רוצה לכתוב שטעית? כרצונך. זכותך!

• הוסף לסימניות
אתה לא עונה על מה שכתבתי, ואני לא פותח כאן דיון על גרינברג מה הוא עושה ולא עושה. (אני גם מאוכזב בחלק מהנושאים)
כתבת שגרינברג לא יטפל בבעיה שהועלתה, תגובה פשוט לא נכונה בהקשר למה שכתבו. לא רוצה לכתוב שטעית? כרצונך. זכותך!
אם יש השתפרות בפארק שהופכות אותו למרכז הבילוי של כל האזור כפי שמתאים לפארק בסדר גודל כזה... אני לוקח חזרה את כ ל מה שאמרתי ומתנצל...
רק שיקרה.
אבל זה לא נראה שהפארק בעדיפות כלשהי. אחרת היו מרגישים את זה חזק. על זה דברתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה