טיול מישהו היה בתנכ"י לאחרונה? מה מבחינת פריצות במקום בקיץ?

• הוסף לסימניות
רוצה ממש ממש לנסוע לתנכי בבין הזמנים
מה המצב שם מבחינת פריצות?
המקום עמוס ממש? בחרדים? חילונים?
כל מידע יעזור

• הוסף לסימניות
אני הייתי שם בבינהזמנים קיץ שעבר .הרוב חרדים ,לא היה משהו חריג שהיה לא לענין בצורה יוצאת דופן .כמו כל אזור ציבורי בבינהזמנים שמלא בכל סוגי יהודיי ארץ ישראל .

• הוסף לסימניות
פריצות גדולה מאוד, כמו כל אתר תיירות כללי בקיץ.
הרבה יותר מכל קניון חילוני הנמצא במקום סגור. אם זה מדד.

• הוסף לסימניות
פריצות גדולה מאוד, כמו כל אתר תיירות כללי בקיץ.
הרבה יותר מכל קניון חילוני הנמצא במקום סגור. אם זה מדד.
ממש לא.לדעתי הקצנת .קניון זה ריכוז של גועל ופריצות ותמונות מזעזעות חוץ מהאנשים שמסתובבים שם וכל השומר טהרת נפשו ירחק .בתנכי בבינהזמנים יש מלא חרדים .זה לא מעיינות או מסלולי מים שמגיעים לטבול שם בתערובת .

• הוסף לסימניות
היינו שם, בגלל המרחב פחות בולט, בקניון- מזעזע!!!!
אבל, בלי קשר, אין הרבה מה לעשו שם- הרבה כלובים סגורים, אין כבר את ההופעה עם הפילים וכו'
יחסית יבש ומשעמם

• הוסף לסימניות
אבל, בלי קשר, אין הרבה מה לעשו שם- הרבה כלובים סגורים, אין כבר את ההופעה עם הפילים וכו'
יחסית יבש ומשעמם
זה אמור להשתדרג חזרה מתי שהוא? היה שם איזה ההודעה על פתיחה חזרה של כלובים?

• הוסף לסימניות
זה אמור להשתדרג חזרה מתי שהוא? היה שם איזה ההודעה על פתיחה חזרה של כלובים?
יש לי הרגשה שזה נהפך יותר למקום של שמירה על חיות שמורות ומוגנות שלא מענינות אף אחד
מאשר גן חיות מענין אמיתי עם האכלת דובים וקופים ופילים

• הוסף לסימניות
יחסית יבש ומשעמם
תודה על המידע
זה היה חלק מתוכנית החופש שלנו השנה

• הוסף לסימניות
רוצה ממש ממש לנסוע לתנכי בבין הזמנים
מה המצב שם מבחינת פריצות?
המקום עמוס ממש? בחרדים? חילונים?
כל מידע יעזור
פעם הייתי שם. זה גדול כמו רחוב ולא נדחפים לך שיקצעס מול הפרצוף.
אבל חבר שהיה עימי אמר שזה לא מקום לעיינים נקיות.
ובליבי הסכמתי עמו.
לכאורה הלכתית כיוון ש "ליכא דרכא אחרינא" היינו שאין מקום קרוב שיש שם גן חיות נקי לחלוטין.
מי שמסוגל לשמור על עיניו ואינו טרוד ביצרו. ועוצם עיניו מיד להביט במקום אחר. לכאורה מותר הלכתית.
אבל מי שמחפש להיות "גוי קדוש" ודאי שיתרחק מן הכיעור והדומה לו.
ולא יילך לטייל אלא בחורף בימים הקרים שאין הפריצות שולטת ברחובתינו.
צרו צעדינו מלכת ברחובתינו.
"לך עמי בואי חדריך וסגור דלתיך בעדיך"
אני ל חושב שניתן ללכת שם ובכל מסלול שהוא בבין הזמנים
בלי להיפגש בגונדא דשטן.

• הוסף לסימניות
יחסית לטיילת בחוף ים - המקום נקי
יחסית לפארק בב"ב/אלעד/ביתר/מ"ע - פרוץ
באופן כללי, אני לא חושבת שיש מקום מחוץ לערים החרדיות, שניתן לומר עליו ביולי-אוגוסט שזה טהרה לעינים

• הוסף לסימניות
היינו שם השבוע יש כל יום האכלות של כלל החיות כל חצי שעה האכלה אחרת פריצות יש בכל מקום גם שם אבל לא יוצאת דופן היינו לא תראה אנשים שמרגישים בים בניגוד אם תלך לגני יהושע או רידיניג שאין לי מושג איך הבניברקים מסתובבים חופשי שם בכל אופן מי שנמצא זה בעיקר אימהות עם ילדיהם בניגוד לקניון או לונה פארק שזה יכול להיות וייברעס בשנות העשרה
מה שכן בגן החיות המרחב הוא מטורף ולכל אחד פינה ואין חיכוך יתר
לכן אני חושב שזה עדיף מהרבה דברים אחרים מקייקים וכו
וכמובן שמי שנזהר מאוד לא לצאת לאיזורים עם חילונים אין לו מה לחפש שם למשל שהייתי בחול המועד פסח היה שם שטיבלאך עם עשרות מנייני מנחה ובניגוד ללפני עשור + שבחול המועד לא היו חרדים היה מלא מאוד חרדים וייתכן שגם בבין הזמנים יהיה כך
גם אני חוזר מי שהולך לגן החיות זה יותר משפחות וסבתות ששומרות על נכדיהם יותר מאשר צעירים פרועים

• הוסף לסימניות
דוקא הייתי לא מזמן
היה פרוץ כמו כל רחוב מעורב קלאסי
פחות נוער צעיר וחצוף
יותר משפחות צעירות, סבתות וילדים
יש שם המון בני דודים
שאמנם לא מאוד נעים לפגוש אותם
אבל הם לפחות צנועים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה