דרוש מידע מישהו הצליח לפתוח כתובת מייל חדשה בשבוע האחרון?

• הוסף לסימניות
מישהו הצליח לפתוח כתובת מייל חדשה בשבוע האחרון?
בלי מכשיר שמקבל SMS.

• הוסף לסימניות
אני הצלחתי נסיתי כמה פעמים
ובסוף הוא לא ביקש אימות SMS

• הוסף לסימניות
פשוט לבקש ממישהו עם SMS לשלוח לו את הקוד והוא יגיד לך

• הוסף לסימניות
תופעה מוכרת. ענין של מזל,
המלצתי - תבקשי ממישהו בר מזל שיפתח לך

• הוסף לסימניות
אני הצלחתי לפתוח אימייל בלי אימות.
אם אתה רוצה שאפתח עבורך, צור איתי קשר בפרטי.

• הוסף לסימניות
אני פתחתי אתמול ללא אימות SMS

• הוסף לסימניות
אני פתחתי השבוע דרך חשבון קיים, נכנסתי לפתיחת חשבון חדש ונתן מיד בלי SMS

• הוסף לסימניות
בחדר מחשבים יותר קשה
כי הם מזהים שעל רשת IP זה
פתחו כבר הרבה חשבונות
ע"כ הם לא נותנים לפתוח בלי אימות
מנסיון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פשוט לא יואמן,
ציבור שלם סובל!!!!
מערכות שלמות, צריכות פתרון, רק בגלל ;);):censored::censored:
למה זה רע אם המכשירים הכשרים היו יכולים לקבל הודעות SMS (לא ח"ו לשלוח, - רק לקבל)
זה רק כמה סיסמאות, עדכון על קבלת חבילות והמיקום שלהם, ועוד הודעות חשובות (שרק בפתרון הוא שמקבלים בהודעה קולית, קשה לזכור ועוד יותר קשה להיות זמינים עם דף ועט כדי לכתוב פרטים חשבים וכו')
פשוט עצוב לי על אנשים שעוברים לטלפון אחר, רק בגלל קשיים בירוקרטיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה