עזרה מישהו הצליח לתפוס את שירות הלקוחות של והלכת בדרכיו ?

• הוסף לסימניות
זה התשובה שקיבלתי מהם
לקוחות יקרים שלום וברכה וקיץ בריא!
ראשית נודה למנהלי התחנות המסורים שבנוסף לעבודה השנתית במכירות הגדולות של ערב פסח נוספה להם השנה
עבודה כפולה ומכופלת בשל מצב החירום,
עלינו להודות להם בשמנו ובשימכם ולברך אותם בקיץ בריא להם ולמשפחתם.
כמי שהיינו אחראיים על אספקת המוצרים, עמדנו גם אנו תחת אתגר לא פשוט וברוך ה' צלחנו אותו, אך עדיין אירעו תקלות פה ושם.
שירות לקוחות יפתח אי"ה ביום שלישי הקרוב למשך שבוע, משעה 10 עד שעה 2 לטובת אלפי המשפחות.
נשמח לדעת על כל בעיה ולנסות לפתור אותה על הצד הטוב ביותר, אין צורך להעמיס על מנהלי התחנות שעשו עבודת קודש.
להזכירכם מספר הטלפון לשירות הלקוחות 026630282
בברכה מרובה המכירה לקהילה

שימו לב בשליחת פניה לשלוח פרטים רלונטים וכל המוצרים לזיכוי
כל הפניות יטופלו גם אם לא עכשיו אז בעוד כמה ימים אנא האזרו בסבלנות והמתינו למייל חוזר שהזיכוי בוצע בהצלחה
אין צורך לשלוח מיילים נוספים בענין תודה רבה

• הוסף לסימניות
מישהו הצליח ליצור איתם קשר ?
זה נראה שהם מחקו את המייל !
ניסיתי לשלוח להם מייל נוסף ובתגובה קיבלתי תגובה של גוגל
הכתובת לא נמצאה
ההודעה שלך לא נמסרה ל-<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> מפני שהכתובת לא נמצאה או אינה יכולה לקבל אימייל
מה זה אומר ?
שהם מחקו את המייל ?

• הוסף לסימניות
מישהו הצליח ליצור איתם קשר ?
זה נראה שהם מחקו את המייל !
ניסיתי לשלוח להם מייל נוסף ובתגובה קיבלתי תגובה של גוגל
הכתובת לא נמצאה
ההודעה שלך לא נמסרה ל-<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> מפני שהכתובת לא נמצאה או אינה יכולה לקבל אימייל
מה זה אומר ?
שהם מחקו את המייל ?
חסר לך s' זה הכתובת וזה פעיל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
עדכון
היום קיבלתי תשובה שהזיכוי יכנס לחשבוני בשבוע הקרוב
ופניתי במייל

• הוסף לסימניות
מישהו קיבל מהם זיכוי עד היום על פסח ?

• הוסף לסימניות
קיבלתי זיכוי בחשבון המכירה ע"ס 10 שח במקום 15 ;)

• הוסף לסימניות
כלום !!!!!!!!!!!!!!
אין מענה.
שלחתי מייל ואין תשובה.
מה עושים ?

• הוסף לסימניות
הם חייבים לי זיכוי בסך מאות שקלים עוד משנה שעברה בגין מוצרים שלא סופקו ): ובאמת אין עם מי לדבר.

• הוסף לסימניות
לי הם אמרו שיביאו לי זיכוי באמצעי התשלום שבו שילמתי (קרי,אשראי) אבל אני שילמתי בדיירקט,
השאלה שלי, האם אפשר להחזיר לי זיכוי בכרטיס הזה ?

• הוסף לסימניות
מוזר.... במקום זיכוי ראיתי 2 חיובים לפני שבוע של 5 ו-4.5 ש"ח, מישהו יודע מה קורה שם?!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה