מישהו השקיע (או מכיר משקיע) שרכש משרדים בת"א ב"בית מעריב לשעבר"? (שווק ע"י אורי צדוק)

• הוסף לסימניות
יהודי יקר ביקש ממני בפרטי לנסות לברר כאן עבורו
האם ישנם עוד שרכשו או שהשקיעו במשרדי "בית מעריב לשעבר" - בנין משרדים ששווק ע"י אורי צדוק.
הפרויקט שווק לפני שנה +.
כל שביב מידע יכול מאד לעזור.
תודה מראש.
אשמח לשמוע על חוויית העסקה המתמשכת עם אורי צדוק.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על חוויית העסקה המתמשכת עם אורי צדוק.
שלחתי מייל
האם מישהו יתיחס לזה?
(קבלתי איזשהוא מענה אוטומטי)
יש תכלס מה לעשות עכשיו? כאילו תכלס אף אחד לא יחזיר את הכסף לאנשים שנפלו..
יש בכל זאת מה לעשות או רק להזהיר לעתיד?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שלחתי מייל
האם מישהו יתיחס לזה?
(קבלתי איזשהוא מענה אוטומטי)
יש תכלס מה לעשות עכשיו? כאילו תכלס אף אחד לא יחזיר את הכסף לאנשים שנפלו..
יש בכל זאת מה לעשות או רק להזהיר לעתיד?
אני אמור להיפגש איתו בימים הקרובים. לצערי ניתן להוציא את הכסף רק בהפעלת עו"ד באישור דיין.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
03-5097000 שלוחה 1 לחזור מספר הודעות אחורה ע"י הקשה על 8
מומלץ מאוד לכל מי שמפחד להשאיר פה פרטים
לפנות איליו ולהשאיר לו הודעה, בנתיים זה הדבר היחידי שעוזר
והוא ממש לא מפחד מצדוק
לא מכיר את צדוק אבל איצ'ה האלוף לא מפחד מאף אחד!
מגיע לו דירוג חיובי

• הוסף לסימניות
איזה אומץ!
לכל הפגישות שלך אתה מגיע אם אבטחה?
לא מכיר את אורי צדוק כלל
אנשים שיודעים כי יש עליהם הרבה מידע וזה כבר מתחיל להיחשף, בד"כ מעדיפים לסיים בטוב.
וכך גם אנחנו.

• הוסף לסימניות
@עו"ד נתן רוזנבלט כתב באשכול ישן:
אני לא מאמין: אשכול שלם של לשון הרע על בנאדם! אני מכיר אותו היטיב וכמובן לא אתן חוות דעת לא רק בגלל שזה לא אתי ולא מתאים לפורום, אלא בעיקר מהסיבה הפשוטה, שזה ל א מ ש נ ה !
הציעו לכם הצעת נדל"ן תבחנו אותה, לא את המציע.
אתה לא יודע לבדוק עסקה? אין בעיה, תשאל את העו"ד/שמאי/או אפילו החברותא, על איש אחד על תסמוך: המתווך, גם הוא אציל מידות כרבי ישראל סלנטר, עדיין נגוע ברצון שתקנה את זה ולא רואה חסרונות כהווייתן, אינמהלעשות זה טבע האדם.
נניח שהמציע הוא צדיק והעיסקה גרועה - תקנו אותה?
וכן להיפך, נניח שהמתווך הוא נוכל אבל העיסקה מצויינת - לא תקנו אותה?
בקיצור, סתם לושנורע שאין בו כל תועלת.
נ.ב. אם לסמוך על איש מקצוע, זה רק על מישהו ש א ת ם בחרתם, כל עו"ד או שמאי וכדו' שהומלץ ע"י המתווך - אמין כמוהו.
מה דעתך היום?

• הוסף לסימניות
אני אמור להיפגש איתו בימים הקרובים. לצערי ניתן להוציא את הכסף רק בהפעלת עו"ד באישור דיין.
אם יתאגדו כולם אז למה לא..
בכל מקרה אין סכוי שיש לו את המליונים להחזר לכולם..
מקסיום את עמלת התיווך (שהוא קרא לה ""דמי יעוץ"" שהיא מזערית יחסית..)
נשמח לעדכון מה יצא..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המלצה שלי מי שיקרא את האשכול ההוא עלול לקבל תמונה מעניינת כיצד נוכלויות מתפתחות
עיקר הבעיה שמה שהעו"ד כתב נכון למתווך
צדוק מציג עצמו שיועץ השקעות "ניטרלי" ו"רק טובת הלקוח"

• הוסף לסימניות
עיקר הבעיה שמה שהעו"ד כתב נכון למתווך
צדוק מציג עצמו שיועץ השקעות "ניטרלי" ו"רק טובת הלקוח"
מסקנות קטנות.
1. אין לסמוך על אף אחד. [גם לא על מי שבאופן כללי מוצלח מאוד]
2. גם @עו"ד נתן רוזנבלט המוערך מאוד בענינים אלו ובצדק עלול לתת רושם מטעה משהו מחוסר תשומת לב.
[הוא התכוון שם לתת דגש על כך שצריך ייעוץ חיצוני, אך נתן רושם שהמתווך סך הכל בסדר ככל המתווכים וכולם ככה מגדירים את עצמם יועצים]
3. @עו"ד נתן רוזנבלט יוצא מנקודת הנחה שם שממילא כל המתווכים גנבים או נגועים מאוד, ולכן זה לא משנה מה הוא מציע לך, תחשוב שאף מילה שלו לא נכונה ותפנה לייעוץ חיצוני.
זה פשוט לא נכון משני נקודות.
האחת כי לא כולם רמאים [מידיעה ברורה],
והשניה שכמעט אין ייעוץ חיצוני אפקטיבי. כי גם כאשר אני הולך לעורך דין והוא מחליט להשקיע בנושא טוב, הוא לא יכול לייעץ לי הרבה על כדאיות העיסקה, גם אם הוא מבין באופן כללי בנדל"ן הוא צריך להכיר את כל הניואנסים.

ולכן מאוד חשוב לעבוד עם מי שאתם חושבים שהוא ישר אך צריך לחשוש שמא הוא נגוע או לא שם לב לכל הפרטים ולכן צריך לבדוק ולהייעץ היטב עם עוד מומחים.

נ.ב. יצא לי לעבוד הרבה עם @עו"ד נתן רוזנבלט ואני מעריכו על פועלו הרב.
אך אין זה מכריח שמרוב להיטות להסביר את הצורך בעורך דין התפספסה כאן נקודה חשובה מבלי משים.

המלצה כללית: גם @איצ'ה קו המידע וגם @עו"ד נתן רוזנבלט מסכימים שלא לסמוך על אף אחד לבד [וגם לא עליהם עצמם] בשום ענין ולכן הציבור נהנה ממה שהם מפרסמים.

• הוסף לסימניות
מסכים עם כל מילה שנכתבה אז. שים לב שבכל מה שכתבתי על ירוחם לאחרונה הוספתי שיש לי נגיעות (אגב, לאו דווקא כלכליות, אני פשוט התחייבתי למשקיעים שכדאי להם להיכנס לעיר) ואני מבקש לא להאמין לי אלא לבדוק.

• הוסף לסימניות
מסקנות קטנות.
1. אין לסמוך על אף אחד. [גם לא על מי שבאופן כללי מוצלח מאוד]
2. גם @עו"ד נתן רוזנבלט המוערך מאוד בענינים אלו ובצדק עלול לתת רושם מטעה משהו מחוסר תשומת לב.
[הוא התכוון שם לתת דגש על כך שצריך ייעוץ חיצוני, אך נתן רושם שהמתווך סך הכל בסדר ככל המתווכים וכולם ככה מגדירים את עצמם יועצים]
3. @עו"ד נתן רוזנבלט יוצא מנקודת הנחה שם שממילא כל המתווכים גנבים או נגועים מאוד, ולכן זה לא משנה מה הוא מציע לך, תחשוב שאף מילה שלו לא נכונה ותפנה לייעוץ חיצוני.
זה פשוט לא נכון משני נקודות.
האחת כי לא כולם רמאים [מידיעה ברורה],
והשניה שכמעט אין ייעוץ חיצוני אפקטיבי. כי גם כאשר אני הולך לעורך דין והוא מחליט להשקיע בנושא טוב, הוא לא יכול לייעץ לי הרבה על כדאיות העיסקה, גם אם הוא מבין באופן כללי בנדל"ן הוא צריך להכיר את כל הניואנסים.

ולכן מאוד חשוב לעבוד עם מי שאתם חושבים שהוא ישר אך צריך לחשוש שמא הוא נגוע או לא שם לב לכל הפרטים ולכן צריך לבדוק ולהייעץ היטב עם עוד מומחים.

נ.ב. יצא לי לעבוד הרבה עם @עו"ד נתן רוזנבלט ואני מעריכו על פועלו הרב.
אך אין זה מכריח שמרוב להיטות להסביר את הצורך בעורך דין התפספסה כאן נקודה חשובה מבלי משים.

המלצה כללית: גם @איצ'ה קו המידע וגם @עו"ד נתן רוזנבלט מסכימים שלא לסמוך על אף אחד לבד [וגם לא עליהם עצמם] בשום ענין ולכן הציבור נהנה ממה שהם מפרסמים.
תודה
אכן כל מילה נכונה
יש שתי נקודות אחת שברצוני לחלוק על כבודו:

א) אין הבדל בין מתווך ליועץ נדלן, השינוי בעברית מגיע מהציבור החילוני, שם מתווך נחשב כמקצוע שלא מתגאים בו (מעניין למה...) ולכן החליפו את השם ליועץ נדל"ן, כמו שאין כבר ספרים וטבחים היום רק מעצבי שיער ושפים קולינריים.

ב) זה לא עניין של יושר או לא, אם אתה הולך להרוויח אוטוטו מעיסקה עשרים אלף ש"ח, ומילה אחת יכולה לחרב את האפשרות הזו - אתה צריך להיות מלאך בשביל זה - אני לא קונה דירות ממלאכים ולא כל מתווך הוא רבי דן סגל.

• הוסף לסימניות
לגבי העיסקה:
איני מכיר את כל פרטיה, אך מכיר את שיטת העבודה שלו (ואותו אישית, מכיר ומוקיר כל יהודי באשר הוא) ושל הרבה מתווכים טובים, נא לא להזכיר שמות אך כל מי שבברנז'ה יודע שיש גם שטריימלים גדולים ובאמת אנשים טובים בעניין:

מדובר בחכירת בניין משרדים, נניח קומה שלימה, חלוקתה ליחידות אשר מוחכרות במחיר גבוה יותר כמובן.

אין בכך שום בעייה וזו עיסקה של לכתחילה.

אממממה?

שלפעמים אין ביקוש שכירות, הקורונה הרגה חצי מהשוק הזה, המלחמה הרגה חצי ממה שנשאר, ועל הרבע הנותר יש כל כך הרבה היצע ביחס לביקוש, שגורם לאנשים להתחרט על ההשקעה.

כן רבותי, הרבה אנשים מתחרטים על הרבה השקעות, גם אני הפסדתי מיליונים בעסקאות כושלות. סיפורים של מאה אחוז הצלחה יש רק ביתד ומחניים.

זה לא אומר כלום על האיש או אפילו על השיטה.

נ.ב. שוב, לא מכיר את פרטי המקרה עד כדי חוות דעת ספציפית.

• הוסף לסימניות
תודה
אכן כל מילה נכונה
יש שתי נקודות אחת שברצוני לחלוק על כבודו:

א) אין הבדל בין מתווך ליועץ נדלן, השינוי בעברית מגיע מהציבור החילוני, שם מתווך נחשב כמקצוע שלא מתגאים בו (מעניין למה...) ולכן החליפו את השם ליועץ נדל"ן, כמו שאין כבר ספרים וטבחים היום רק מעצבי שיער ושפים קולינריים.

ב) זה לא עניין של יושר או לא, אם אתה הולך להרוויח אוטוטו מעיסקה עשרים אלף ש"ח, ומילה אחת יכולה לחרב את האפשרות הזו - אתה צריך להיות מלאך בשביל זה - אני לא קונה דירות ממלאכים ולא כל מתווך הוא רבי דן סגל.
שנינו מסכימים לכל מילה.
רק כמו שישנם דרגות בכל דבר וענין.
ולמשל בכשרות יש מי שאוכל רק הכשרים בודדים ויש מי שאוכל בדצי"ם רבים.
ויש מי שאוכל כל סמל שהוא.
וכמו שבעורכי דין גם אלו שרואים יותר מ 20 אלף ש"ח לפעמים בתיק ישנם כמה דרגות מסירות ונאמנות, ומבלי קשר לסכום.
תאמין לי שכמתווך לשעבר שמכר דירות רבות, [וב"ה אין לי אפילו לקוח אחד מכל ההיסטוריה עם טענות, הם מתחננים אלי שאחזור לענף, אבל ב"ה אני מתפרנס יפה יותר ובקלות יותר וברוגע יותר] ראיתי מתווכים רבים הגונים יותר ופחות ועורכי דין הגונים יותר ופחות. וכן בכל מקצוע.

אותו הדבר גם בתיווך.
ולכן לא מספיק לומר עזוב כולם נגועים, כן חשוב מאוד לראות רמת יושרה מסויימת ולמשל האם מסתיר פרטים מהותיים בעיסקה, וכן רמת מקצועיות מסויימת ולמשל האם הוא לא מודע [בתמימות או במזיד] לרכיבים מהותיים.
ולמשל מי שלא מספר כשמשווק קרקע בהפשרה [אפילו לא חקלאית אלא עם תב"ע שהופקדה לפני מתן תוקף] שישנו היטל השבחה או שמזלזל בזה.
מי שלא בודק את מהות הסכם השיתוף.
מי שבקרקע שוכרזה לבנייה עתידית מוכר לנו על ציפוף מסויים לדונם אך שוכח להפחית הפקעות.
וכו' וכדו' תתרחקו ממנו זה בולשיט.

מי שבאופן כללי מקיף את הנושא ויש לו לקוחות רבים מרוצים בהיסטוריה, נכון הוא נגוע כי רוצה לסגור עיסקה אך איתו אפשר לעבוד ולשמוע ממנו רעיונות

אתן עוד משל.
נושא המשרדים, מי שיסביר כי המשרדים הם הדבר הכי רווחי כי הם נותנים תשואה של 7 אחוז, לעומת דירות שנותנים 2-4 אחוז מתעלם מהכלל הפשוט שאין מתנות חינם ובאם הוא לא מנתח היטב את הסיבות לכך הוא גם סוג של או חצי רמאי או חצי טיפש או אופטימי למדי [על חשבון אחרים כמובן]

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לגבי העיסקה:
איני מכיר את כל פרטיה, אך מכיר את שיטת העבודה שלו (ואותו אישית, מכיר ומוקיר כל יהודי באשר הוא) ושל הרבה מתווכים טובים, נא לא להזכיר שמות אך כל מי שבברנז'ה יודע שיש גם שטריימלים גדולים ובאמת אנשים טובים בעניין:

מדובר בחכירת בניין משרדים, נניח קומה שלימה, חלוקתה ליחידות אשר מוחכרות במחיר גבוה יותר כמובן.

אין בכך שום בעייה וזו עיסקה של לכתחילה.

אממממה?

שלפעמים אין ביקוש שכירות, הקורונה הרגה חצי מהשוק הזה, המלחמה הרגה חצי ממה שנשאר, ועל הרבע הנותר יש כל כך הרבה היצע ביחס לביקוש, שגורם לאנשים להתחרט על ההשקעה.

כן רבותי, הרבה אנשים מתחרטים על הרבה השקעות, גם אני הפסדתי מיליונים בעסקאות כושלות. סיפורים של מאה אחוז הצלחה יש רק ביתד ומחניים.

זה לא אומר כלום על האיש או אפילו על השיטה.

נ.ב. שוב, לא מכיר את פרטי המקרה עד כדי חוות דעת ספציפית.
כל המציאות של חלוקה לחתיכות קטנות במשרדים לאברכים, מבלי להסביר להם כי מדובר במשהו שאינו ניתן לחלוקה מוחלטת בטאבו.
וכן כל המציאות שאברך לא מבין כמה משרד ישן יורד לו הערך עם הזמן משמעותית.
וכמה למשרד קטן אין כל כך שווי אמיתי, ועלול לשלם תקופות ארוכות של ארנונה גבוהה ודמי ניהול.
לדעתי האישית זוהי חצי נוכלות.
נ.ב. איני מכיר לא את האיש ולא העיסקה.
אני מגיב על השורה דלעיל המודגשת בלבד

• הוסף לסימניות
אינני מבין למה הכל מופיע לי איקסים, לא כתוב כאן תוכן בעייתי כמובן.
האם מישהו שאין לו נטפרי זה כן פתוח לו?
האם מישהו יכול להסביר את התופעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה