מישהו השקיע (או מכיר משקיע) שרכש משרדים בת"א ב"בית מעריב לשעבר"? (שווק ע"י אורי צדוק)

• הוסף לסימניות
אינני מבין למה הכל מופיע לי איקסים, לא כתוב כאן תוכן בעייתי כמובן.
האם מישהו שאין לו נטפרי זה כן פתוח לו?
האם מישהו יכול להסביר את התופעה
כמובן שזה נטפרי
יש לי אתרוג בעבודה
סינון מעולה לא פחות מנטפרי
שווה לנסות

• הוסף לסימניות
כמובן שזה נטפרי
יש לי אתרוג בעבודה
סינון מעולה לא פחות מנטפרי
שווה לנסות
אשמח שלא נסטה לכיוון איזה סוג חסימה ולמה מכיוון ואין זו מטרת האשכול רק רציתי לדעת האם אתה מבין מה בעייתי שם כי כתבתי נטו נדלן ועסקים

• הוסף לסימניות
אשמח שלא נסטה לכיוון איזה סוג חסימה ולמה מכיוון ואין זו מטרת האשכול רק רציתי לדעת האם אתה מבין מה בעייתי שם כי כתבתי נטו נדלן ועסקים
כלום לא בעיתי
וזה מה שהגבתי לך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עכשיו התוועדתי שהיום איצ'ה המסור נתבע בבית משפט בגלל פעילותו הרבה
זה רק מגביר את הערכתי אליו
כן אני מכיר היטיב את התביעה של חברה שאני מתאפק לא לכתוב כאן מה אני חושב עליה כדי שלא יתבעו גם אותי, זה דרכם כסל למו, הם הגישו גם תביעה של רבע מיליון כנגד עיתון חרדי (שם ייצגתי חלקית ולכן מכיר את זה) שהעז לכתוב מה הם עושים.

• הוסף לסימניות
אינני מבין למה הכל מופיע לי איקסים, לא כתוב כאן תוכן בעייתי כמובן.
האם מישהו שאין לו נטפרי זה כן פתוח לו?
האם מישהו יכול להסביר את התופעה
מדבר על הלינק הזה "**** **** - יועץ נדל"ן" ??
גם ללא סינון הוא מופיע ככה עם כוכביות..
נראה שפרוג מחקו את זה, מעניין....

• הוסף לסימניות
מדבר על הלינק הזה "**** **** - יועץ נדל"ן" ??
גם ללא סינון הוא מופיע ככה עם כוכביות..
נראה שפרוג מחקו את זה, מעניין....
לא.
אתה כנראה לא בנטפרי.
אחת מהתגובות שלי הופיעה כולה באיקסים.
מה שמופיע בכוכביות זה בגלל שפרוג אינם מעוניינים בתביעות או כדי שאשכולות לא יימחקו

• הוסף לסימניות
תודה
אכן כל מילה נכונה
יש שתי נקודות אחת שברצוני לחלוק על כבודו:

א) אין הבדל בין מתווך ליועץ נדלן, השינוי בעברית מגיע מהציבור החילוני, שם מתווך נחשב כמקצוע שלא מתגאים בו (מעניין למה...) ולכן החליפו את השם ליועץ נדל"ן, כמו שאין כבר ספרים וטבחים היום רק מעצבי שיער ושפים קולינריים.

ב) זה לא עניין של יושר או לא, אם אתה הולך להרוויח אוטוטו מעיסקה עשרים אלף ש"ח, ומילה אחת יכולה לחרב את האפשרות הזו - אתה צריך להיות מלאך בשביל זה - אני לא קונה דירות ממלאכים ולא כל מתווך הוא רבי דן סגל.
עו''ד רוזנבלט, אתה הפכת לתמים או מה?
נכתב פה כמה פעמים שהוא מציג את עצמו כיועץ נייטרלי בשכר, [בדקתי בשטח וזה אכן כך]
והוא מעלים מהלקוחות את העובדה שהוא מקבל אחוזים על העיסקה.
זו הונאה במובן הכי פשוט של המילה, ואתה פה ממש מגבה אותה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לגבי העיסקה:
איני מכיר את כל פרטיה, אך מכיר את שיטת העבודה שלו (ואותו אישית, מכיר ומוקיר כל יהודי באשר הוא) ושל הרבה מתווכים טובים, נא לא להזכיר שמות אך כל מי שבברנז'ה יודע שיש גם שטריימלים גדולים ובאמת אנשים טובים בעניין:

מדובר בחכירת בניין משרדים, נניח קומה שלימה, חלוקתה ליחידות אשר מוחכרות במחיר גבוה יותר כמובן.

אין בכך שום בעייה וזו עיסקה של לכתחילה.
כמי שמכיר את זה מקרוב...
אני לא יכתוב כאן מה כן השיטת העבודה שלו....

אבל כן אגיד באופן חד משמעי, שזה לא מה שמע"כ כתב!!!
עדיף לא לכתוב כשלא יודעים, זה יכול להזיק לאחרים, ולגרום להם לחשוב שמדובר בעיסקאות של לכתחילה.

• הוסף לסימניות
לגבי העיסקה:
איני מכיר את כל פרטיה, אך מכיר את שיטת העבודה שלו (ואותו אישית, מכיר ומוקיר כל יהודי באשר הוא) ושל הרבה מתווכים טובים, נא לא להזכיר שמות אך כל מי שבברנז'ה יודע שיש גם שטריימלים גדולים ובאמת אנשים טובים בעניין:

מדובר בחכירת בניין משרדים, נניח קומה שלימה, חלוקתה ליחידות אשר מוחכרות במחיר גבוה יותר כמובן.

אין בכך שום בעייה וזו עיסקה של לכתחילה.

אממממה?

שלפעמים אין ביקוש שכירות, הקורונה הרגה חצי מהשוק הזה, המלחמה הרגה חצי ממה שנשאר, ועל הרבע הנותר יש כל כך הרבה היצע ביחס לביקוש, שגורם לאנשים להתחרט על ההשקעה.

כן רבותי, הרבה אנשים מתחרטים על הרבה השקעות, גם אני הפסדתי מיליונים בעסקאות כושלות. סיפורים של מאה אחוז הצלחה יש רק ביתד ומחניים.

זה לא אומר כלום על האיש או אפילו על השיטה.

נ.ב. שוב, לא מכיר את פרטי המקרה עד כדי חוות דעת ספציפית.
אקדים שאני מתייחס לנושא בעיקר כי שמעתי בכיות ותחנונים לעזרה, מלקוחותיו ממספר עסקאות שונות, המשותף ביניהם שזה מריח רע מאוד והפסידו אצלו המון כסף, והלקוחות טוענים ששיקר אותם, וגם הדיינים התרשמו כך. רק אז נכנסתי לתמונה.

מי שמכיר את היקף התלונות על עסקאות אורי צדוק, מזדהה בעיקר עם משפט הסיום שלך:
"לא מכיר את פרטי המקרה". ולכן חשוב יותר להדגיש:
מי שעושה עסקה עם אורי צדוק בלי להתייעץ עם איש מקצוע מטעם עצמו בלבד - מסכן את כספו.
נפגשתי אתו בתמימות אחרי עשרות פניות שהצטברו אצלי על מגוון עסקאות נוראיות איתו, שמעתי מדיינים גדולים את דעתם, וגם משני עו"ד שראו את העסקאות והיו בהלם.

הייתה לי שיחה איתו, והעליתי את הגה"ר צבי ברוורמן ושאלתי על איזה מתווך חרדי קיבל הכי הרבה תלונות: וענה מיד: אורי צדוק.

אגב, הודעתי לו מפורשות אני עומד לפרסם שיש להיזהר מפניו.

• הוסף לסימניות
נושא האשכול זה בית מעריב
רכשת שם משרד??
נראה שאנחנו הפסדנו שם כ160,000 ש"ח ושהכל הולך לפח זבל, ועכשיו עוד סובכנו עם מס הכנסה ומע"מ ויועצי מס שיש לשלם לו כל חודש כדי שלא נסתבך עוד יותר עם מס הכנסה, ככה שמאנשים תמימים אברך ואישה שכירה הפכנו לבעלי עסק ומשרד. והוא לא הסביר לנו על התסבוכת הזו כלום, אפילו לא מילה אחת לאיזה בוץ שאין לו סוף הוא מכניס אותנו.
ה' ישמור על הטיפשות שהיתה לנו להשקיע בעסקה מטופשת שכזו ולא הוגנת עם אפס שקיפות.

• הוסף לסימניות
אקדים שאני מתייחס לנושא בעיקר כי שמעתי בכיות ותחנונים לעזרה, מלקוחותיו ממספר עסקאות שונות, המשותף ביניהם שזה מריח רע מאוד והפסידו אצלו המון כסף, והלקוחות טוענים ששיקר אותם, וגם הדיינים התרשמו כך. רק אז נכנסתי לתמונה.

מי שעושה עסקה עם אורי צדוק בלי להתייעץ עם איש מקצוע מטעם עצמו בלבד - מסכן את כספו.
נפגשתי אתו בתמימות אחרי עשרות פניות שהצטברו אצלי על מגוון עסקאות נוראיות איתו, שמעתי מדיינים גדולים את דעתם, וגם משני עו"ד שראו את העסקאות והיו בהלם.

הייתה לי שיחה איתו, והעליתי את הגה"ר צבי ברוורמן ושאלתי על איזה מתווך חרדי קיבל הכי הרבה תלונות: וענה מיד: אורי צדוק.

תכלס - יש איזשהוא מצב להוציא ממנו משהו?
וסתם מענין - היה לו מה לומר להגנתו?

• הוסף לסימניות

יש לו טורים במקומונים במודיעין עילית
אולי כדאי לפנות לרב מאיר קסלר שיביע דעתו לגביהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה