מישהו התנסה ב"ווקמן" המעתיק קלטות למחשב?

• הוסף לסימניות
כוונתי למכשיר המיוחד המתחבר למחשב דרך USB, לא זה שמחברים עם חוט לתוך יציאת ההלקטה של המחשב.

אם מישהו התנסה בו, אשמח לקבל מענה על השאלות:

האם הוא מומלץ?

ההעברה של הקלטות למחשב היא איטית, כזמן השמעת הקלטת עצמה, או מהירה יותר?

האם אפשר להשתמש ב"ווקמן" הזה גם לשמיעת קלטות, עם חיבור "מטען USB" (כמו של פלאפונים) לחשמל?

• הוסף לסימניות
הקלטת קלטות למחשב

נכתב ע"י nothing;940654:
כוונתי למכשיר המיוחד המתחבר למחשב דרך USB, לא זה שמחברים עם חוט לתוך יציאת ההלקטה של המחשב.

אם מישהו התנסה בו, אשמח לקבל מענה על השאלות:

האם הוא מומלץ?

ההעברה של הקלטות למחשב היא איטית, כזמן השמעת הקלטת עצמה, או מהירה יותר?

האם אפשר להשתמש ב"ווקמן" הזה גם לשמיעת קלטות, עם חיבור "מטען USB" (כמו של פלאפונים) לחשמל?
גם אני אשמח למידע מפורט בענין.
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
ההקלטה היא רק במהירות ההשמעה. אבל יש בו ראש מתהפך כך שאפשר לשים קלטת להפעיל הקלטה וללכת.
איכות ההקלטה טובה ללא רעש חיצוני כי הווקמן משמש בעצם ככרטיס קול נפרד.
כיון שאין ברשותי מטען עם חיבור כזה אין לי אפשרות לבדוק ולענות על השאלה האחרונה לגבי השמעה עם מטען אבל בחיבור למחשב ניתן במקום להקליט להשתמש בו רק כטייפ.
אני קניתי את זה באיביי במחיר 110 שקל וזה בהחלט שווה את המחיר. כמדומני שבארץ דורשים עליו יותר.
אם יש עוד שאלות אני כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s_h;941047:
כיון שאין ברשותי מטען עם חיבור כזה אין לי אפשרות לבדוק ולענות על השאלה האחרונה לגבי השמעה עם מטען אבל בחיבור למחשב ניתן במקום להקליט להשתמש בו רק כטייפ.

תודה רבה על התשובה המפורטת! (שאלתי כאן כי כמה פעמים עלה כאן הנושא, ובסוף התשועה מגיעה מהמסייע הלאומי מ"נתיב"...).

כתוב אולי על המכשיר כמה וולט מתח הוא צורך? כך אוכל לדעת אם המטען שלי (5V) מתאים.

• הוסף לסימניות
באם יש הבדל באיכות ההקלטה למחשב , בין המכשיר הזה לבין ווקמן רגיל המחובר בכבל?
לא מדובר על איכות אולפן, אלא אני מקליטה את קלטות הילדים למחשב, כי זה הרבה יותר נח.
-אני מבינה שמבחינת הזמן הנצרך להעתקת קלטת - אין הבדל.
האם יש הבדל באיכות? והרי גם בווקמן הרגיל זו הקלטה פנימית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s_h;941047:
ההקלטה היא רק במהירות ההשמעה. אבל יש בו ראש מתהפך כך שאפשר לשים קלטת להפעיל הקלטה וללכת.
איכות ההקלטה טובה ללא רעש חיצוני כי הווקמן משמש בעצם ככרטיס קול נפרד.
אני קניתי את זה באיביי במחיר 110 שקל וזה בהחלט שווה את המחיר. כמדומני שבארץ דורשים עליו יותר.
אם יש עוד שאלות אני כאן.
של איזה חברה ואיזה דגם, והיכן ניתן להשיג בירושלים?
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
קלטות טיייפ למחשב

נכתב ע"י יעילות;941124:
תודה רבה מראש.

הכל נשמע מצויין, אוטומטי שתי צדדים, וכו'
מתוך הרבה נסיון הגעתי למסקנה שעדיף לתת 200 קלטות טייפ ולקבלם תוך 24 שעות פלוס, בפורמט MP3 ובאיכות מקסימלית ב"מרכז הצריבות" 02-6524956 או להביא קלטת ולקבל לאחר מס' דקות בפורמט MP3 ולשלם עליה מאשר לקנות ולבזבז זמן יקר וארוך עם כל מיני נגנים לא מקצועיים.
חבל על הזמן
קלטות טייפ מעבירים במרכז הצריבות נקודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י f0527134596;941531:
הכל נשמע מצויין, אוטומטי שתי צדדים, וכו'
מתוך הרבה נסיון הגעתי למסקנה שעדיף לתת 200 קלטות טייפ ולקבלם תוך 24 שעות פלוס, בפורמט MP3 ובאיכות מקסימלית ב"מרכז הצריבות" 02-6524956 או להביא קלטת ולקבל לאחר מס' דקות בפורמט MP3 ולשלם עליה מאשר לקנות ולבזבז זמן יקר וארוך עם כל מיני נגנים לא מקצועיים.
חבל על הזמן
קלטות טייפ מעבירים במרכז הצריבות נקודה

כל הכבוד על הפרסום שאתה עושה למרכז הצריבות.

אבל "לקבל את הקלטות בפורמט MP3" עולה החל מ 15 ש"ח לקלטת!
בחישוב פשוט 200 קלטות = 3000 ש"ח!

ויש הרבה שיחשבו כמוני, ששווה יותר להשקיע בווקמן או מכשיר הקלטה - 200-300 ש"ח ולעשות את העבודה לבד!
אז זה יקח קצת יותר זמן ולא הכל יהיה מוכן תוך 24 שעות? אז מה לא כ"כ דחוף לי ברמה כזו.

בכל תחום עבודה יש "עשה זאת בעצמך" כשרוצים לעשות בעשירית מהעלויות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nothing;941073:
תודה רבה על התשובה המפורטת! (שאלתי כאן כי כמה פעמים עלה כאן הנושא, ובסוף התשועה מגיעה מהמסייע הלאומי מ"נתיב"...).

כתוב אולי על המכשיר כמה וולט מתח הוא צורך? כך אוכל לדעת אם המטען שלי (5V) מתאים.

כן כתוב עליו 5V

אגב הייתה לי טעות קטנה. לא קניתי אותו באיביי אלא כאן:

http://www.mymemory.co.uk/MP3-Players/MyMemory/Tape-Express-Portable-Tape-to-MP3-Player

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;941082:
באם יש הבדל באיכות ההקלטה למחשב , בין המכשיר הזה לבין ווקמן רגיל המחובר בכבל?
לא מדובר על איכות אולפן, אלא אני מקליטה את קלטות הילדים למחשב, כי זה הרבה יותר נח.
-אני מבינה שמבחינת הזמן הנצרך להעתקת קלטת - אין הבדל.
האם יש הבדל באיכות? והרי גם בווקמן הרגיל זו הקלטה פנימית...

יש הבדל כיון שבחיבור של הכבל יתכן שבזמן ההקלטה יהיו צלילים אחרים במחשב שיוקלטו גם הם. אבל אם לא ממש חשובה עד כדי כך האיכות אז זה לא קריטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעילות;941124:
תודה רבה מראש.

לא יודע איפה מוכרים בדיוק בארץ.
מה שקניתי ממש לא ממותג.
ראה בלינק שצירפתי בהודעה לפני.

• הוסף לסימניות
בס"ד
קניתי אחד כזה אתמול, בבאג במבצע לרגל הבחירות, 179 ש"ח.
מכשיר נחמד, מצועצע למדי, אבל עושה את העבודה, צריכת חשמל דרך USB ואפשר גם בטריות (לשמיעה כ-ווקמן). בא עם תוכנה יעודית פשוטה מאוד.

מה שאהבתי בו:
* צריכת חשמל דרך ה-USB.
* לא קולט רעשים חיצוניים (ללא מיקרופון)

ומה שלא אהבתי בו:
* פלסטיק מצועצע מידי.
* חייב להתקין אייטונס, אחרת התוכנה לא תפעל (זאת אומרת, שמכריחים אותך להשתמש באייטונס) וחבל...

לגבי חיבור לחשמל עם מטען, נראה לי שיש לו כניסה כזו, יש אפשרות לבטריות, ורק עם אוזניות (אין רמקול חיצוני).

לגבי איכות שמע, הוא ממיר את איכות הקלטת, ובתוכנה יש אפשרות להגביר את העוצמה ללא אפשרויות עריכה נוספות.

בסך הכל.. מכשיר פשוט מאוד, אבל נחמד לבינתיים אני מרוצה.

(המבצע עד ה-26 לינואר)

קבצים מצורפים

• 4040.jpg
    KB 74.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אשמח שוב לשמוע ממי שהתנסה ב2 האופציות להעברת קלטות למחשב [ווקמן+כבל או ממיר קלטות יעודי]
האם יש הבדל באיכות ההקלטה?
הרי גם כשעובדים עם ווקמן וכבל - זוהי הקלטה פנימית.
מהנסיון שלי, לא נכנסו לי שום רעשים חיצוניים.
מה שכן - אני ניסתי על הרבה קלטות ילדים ושומעים בהם שזו הקלטה. האם כך זה גם במכשיר המיוחד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amir;941814:
* חייב להתקין אייטונס, אחרת התוכנה לא תפעל (זאת אומרת, שמכריחים אותך להשתמש באייטונס) וחבל...

אתה לא חייב להשתמש בתוכנה המצורפת. אני מקליט עם Audacity.

• הוסף לסימניות
עם התוכנה המצורפת לא מתערבים קולות מבחוץ
בכל מצב עם מורידים מקסטה ישמעו שזה היה על קלטת (ואותו דבר גם פטיפון)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amir;941814:
בס"ד
קניתי אחד כזה אתמול, בבאג במבצע לרגל הבחירות, 179 ש"ח.
מכשיר נחמד, מצועצע למדי, אבל עושה את העבודה, צריכת חשמל דרך USB ואפשר גם בטריות (לשמיעה כ-ווקמן). בא עם תוכנה יעודית פשוטה מאוד.

(המבצע עד ה-26 לינואר)

יש אפשרות לתת קישור? תודה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;942002:
עם התוכנה המצורפת לא מתערבים קולות מבחוץ
בכל מצב עם מורידים מקסטה ישמעו שזה היה על קלטת (ואותו דבר גם פטיפון)

גם עם Audacity אין רעשי רקע כיון שהיא מקליטה רק את מה שמגיע מהכרטיס קול של הווקמן.

• הוסף לסימניות
בבאג, אם משלמים בכרטיס אשראי ולא בפאייפאל, צריכים לבוא אישית ולקחת את המוצר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה