דרוש מידע מישהו התנסה עם "נטו וייז"? אפשר המלצות?

• הוסף לסימניות
אנו מסופקים מה כדאי -
נטו וייז, הדרן, או נתיב.
אשמח לשמוע המלצות ממי שמבין ובעל נסיון.
במקום אחד קראתי שהדרן ונתיב סובלים מניתוקים, ונטו וייז - לא. רציתי לוודא שזו לא חויה חד פעמית אישית - האם זה נכון?
תודה לכל המסייעים.

• הוסף לסימניות
לנטו וויז אין אפשרות של זיהוי קולי (שאפשר לומר את המקום המבוקש והוויז מחשב מסלול)
בשיחה איתם הם אמרו לי שהם עובדים על זה.

• הוסף לסימניות
נטו וויז מעולה, אין ניתוקים בכלל

• הוסף לסימניות
עכשיו דיברתי עם רפאלי, סירבו לתת מחיר, אבל אמרו שהיתרון שלהם שהמסך יותר גדול, מכשירים חדישים דור 4 [להבדיל מהדרן ונתיב שהם דגמים ישנים - לטענתו], ושיש להם שנתיים אחריות.
התשלום החודשי בכל מקרה זהה - 20 ש"ח.
אגב - הוא המשווק היחיד של הנטו-וייז?

• הוסף לסימניות
לי הדגם של הדרן איבד קליטה באמצע ציר 60 באזור שכם לכמה דקות וזה היה מפחיד.....
מכשיר ישן שמאבד קליטה ולפעמים דורש עדכון ידני בשביל למצוא לווינים
אולי זה בעייה רק אצלי...? אוליי.....

• הוסף לסימניות
א
לי הדגם של הדרן איבד קליטה באמצע ציר 60 באזור שכם לכמה דקות וזה היה מפחיד.....
מכשיר ישן שמאבד קליטה ולפעמים דורש עדכון ידני בשביל למצוא לווינים
אולי זה בעייה רק אצלי...? אוליי.....

לי אמרו מהדרן שהמכשיר מיני J1 הוא יותר בעייתי, והמליצו על ה-J1 לא מיני, שהוא דור 4, ולא נתקע. אשמח לקבל אינפורמציה גם בנוגע לזה - מבעלי נסיון.

• הוסף לסימניות
א

לי אמרו מהדרן שהמכשיר מיני J1 הוא יותר בעייתי, והמליצו על ה-J1 לא מיני, שהוא דור 4, ולא נתקע. אשמח לקבל אינפורמציה גם בנוגע לזה - מבעלי נסיון.
הדגם שעשה בעיות זה אכן המיני J1 אין לי מושג מה קורה בדגמים אחרים

• הוסף לסימניות
למישהו יש יותר מידע בנוגע לנטו-וייז - איכות, מחיר, חסרונות?

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר סוכן של נטו-וייז שאפשר לדבר איתו ולקבל ממנו אינפורמציה?

• הוסף לסימניות
נטו וייז עד כדי כך נדיר??

• הוסף לסימניות
יש ניק בשם יהודה וולף
הוא קשור להדרן
תודה. להדרן יש הרבה סוכנים, והאינפורמציה שלהם מפורסמת וידועה. לכן אני שואלת על נטו וייז.
או אולי אם אני כל כך מחפשת סוכן שלהם זה אומר משהו לגבי השירות שלהם אם אצטרך בעתיד??

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איזה הכשר יש לנטו - וייז?

• הוסף לסימניות
תודה. להדרן יש הרבה סוכנים, והאינפורמציה שלהם מפורסמת וידועה. לכן אני שואלת על נטו וייז.
או אולי אם אני כל כך מחפשת סוכן שלהם זה אומר משהו לגבי השירות שלהם אם אצטרך בעתיד??
לא בטוח שיש להדרן שירות טוב, הרבה סוכנים יש אבל שירות זה מחלקה אחרת

• הוסף לסימניות
השרות של הדרן מצוין
זמינים ועוזרים מה שצריך

• הוסף לסימניות
יש להם מרכז שירות בב"ב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה