מישהו התעסק עם משכנתא/הלוואה עבור עמותה (בית כנסת)?

• הוסף לסימניות
השאלה לא כ"כ מובנת.
הלוואה בנקאית לעמותה זה דבר רגיל, משכנתא אני משער שזה אכן יותר מסובך.

• הוסף לסימניות
כוונתי לסכום גבוה של כמה מליונים
הבעיה היא שלמיטב ידיעתי אין אפשרות לשעבד נכס של עמותה ציבורית, ודאי לא אם מדובר בבית כנסת
אבל כן שמעתי על כמה קהילות שעשו את זה
אין לי מושג אם זה נקרא הלוואה או משכנתא

• הוסף לסימניות
לא עשיתי.
הייתי בכנס של בנק שלגמרי בעניין לתת משכנתא. אם יש קרקע של העמותה. ויש הכנסות קבועות ברורות שעל פיו יתנו משכנתא.
וגם יהיו ערבים למשכנתא.
בקיצור לא עשיתי. יש לי אפשרות לברר על העניין אם זה מעניין אותכם.

• הוסף לסימניות
אין בהקצאה חוקית
כן יש שטח שהם נמצאים בו כבר עשרות שנים
שכולל מבנה שהם בנו מעצמם - מבנה קבע
לא ימשכנו אותה.
יבקשו ערבויות אישיות, וייתכן שגם משכןני דירות פרטיות, כנהוג במקומותינו. :)
היו לי כאלה תיקים

• הוסף לסימניות
מכיר יועץ תותח שמתמחה בהלוואות ומשכנתאות לעמותות
אצלינו בבית כנסת קיבלו אצלו הלוואה מטורפת
אפשר לפנות אלי באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה