מישהו התקין דוד שמש?

• הוסף לסימניות
אני צריכה להתקין דוד שמש ומחפשת מישהו מקצועי שעושה עבודה טובה

מכירים אולי?

• הוסף לסימניות
הארה:
אם לא היה לכם עד היום דוד שמש וזה שטח ציבורי (מקום ההתקנה) מציעה קודם לסדר את זה עם הטאבו, צריך איזה אישור בסיסי מהשכנים ואז זה מוכר אצל המפקחת בטאבו.
לא ידענו על העניין והסתבכנו קשות עם אחד השכנים..
ולאחר מעשה גם אמרו לנו שאם ח"ו היה קורה משהו בגלל הדוד שמש (נופל,זז, מתפוצץ וכו'), בגלל שאין אשור חוקי היינו מסתבכים עוד יותר
נ.ב. התקנו דרך כרומגן

• הוסף לסימניות
הגג של הבנין יכול להיות שטח ציבורי?

• הוסף לסימניות
אז מה שצריך לעשות זה לבקש אישור מכל השכנים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1235333:
אני צריכה להתקין דוד שמש ומחפשת מישהו מקצועי שעושה עבודה טובה

מכירים אולי?
יוסי -מבני ברק-אם זה האזור..054-2283868 מצויין..

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1235383:
אז מה שצריך לעשות זה לבקש אישור מכל השכנים?

אני לא יודעת, אנחנו התחלנו הפוך על הפוך. ואני לא רוצה להטעות אותך
כדאי שתתקשרו למפקח בטאבו באזור מגוריכם כדי לקבל הסבר איך בדיוק לעשות זאת
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה