דרוש מידע מישהו טעם מצות וקסלשטיין?

• הוסף לסימניות
איך הם? אני לא מצליחה להשיג קוממיות

• הוסף לסימניות
פליז.... תענו על מה ששאלתי

• הוסף לסימניות
לא מכירה את מצות וקסלשטין, כבר כמה שנים קונה אירנשטין והטעם מדהים מדהים.
הבעיה היחידה שאחרי שהתרגלתי אליהן אני מתקשה מאוד לאכול מצות אחרות

• הוסף לסימניות
אוף, אני לא מצליחה להשיג

• הוסף לסימניות
במוקדי המכירה שלנו (מצות לשמה - שיטת קוממיות ) בכל הארץ אזל הרש"י
רש"מ עדיין יש
מוקד ארצי לבירורים על מקום המכירה הקרובה אליכם
0533143100

דווח על תוכן שלילי
היה לנו את המצות מהמאפיה הזו שנה שעברה- והיה מצוין
קנינו גם השנה

• הוסף לסימניות
וקסלשטיין לא מתקרב לקוממיות
שנים רבות אכלתי וקסלשטיין עד שבטעות קניתי קוממיות ומאז אני לא רואה אף אחד שמתקרב אליהם

• הוסף לסימניות
אבא שלי קונה בקביעות וקסלשטיין חצי ציטרין, כבר טעמתי בחיי מצות מלא מעט מאפיות ואין מתחרה למצות האלו. של אף מאפיה. פריכות, טעימות, קלות לעיכול וללעיסה. גם הציטרין שלהם יותר דק מאחרות.

• הוסף לסימניות
אבא שלי קונה בקביעות וקסלשטיין חצי ציטרין, כבר טעמתי בחיי מצות מלא מעט מאפיות ואין מתחרה למצות האלו. של אף מאפיה. פריכות, טעימות, קלות לעיכול וללעיסה. גם הציטרין שלהם יותר דק
איך משיגיחם אותם?

• הוסף לסימניות
מישהוא יודע מה המספר של וקסלשטיין ?
איזה הכשר יש להם ?
מה המחיר שלהם ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה