מישהו יודע איזו תוכנה הופכת שיר לפלייבק?

• הוסף לסימניות
יש את האפשרות הזאת בתוכנות שנקראות vocal cut
וגם באורגנית ימהה 950

• הוסף לסימניות
אין תוכנה כזו למחשב?

• הוסף לסימניות
audacity תוכנה חינמית ובעברית

הפעולה בקצרה: להכניס שיר לבחור את כל השיר ע"י הסמן (או החלק הנצרך) אפקטים/ווקאל רמוובר/לאשר וזה מוכן.

• הוסף לסימניות
אין שום תוכנה/כלי שהופכת שיר לפלייבק.
מקסי', אפשר קצת להחליש נקודות מסויימות בשיר. אבל להפוך לפלייבק אין סיכוי, וגם לא לדומה לו.
היות שאתה מקבל את השיר עם ערוץ אחד, שמרכיב את כל השיר, על קרבו וכרעיו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבא;1740738:
audacity תוכנה חינמית ובעברית

הפעולה בקצרה: להכניס שיר לבחור את כל השיר ע"י הסמן (או החלק הנצרך) אפקטים/ווקאל רמוובר/לאשר וזה מוכן.

איך זה נקרא בתפריט - בעיברית?
לא מצאתי ווקאל בכלל שם...

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה, זה רק בערך, וזה מוריד ביחד עם הקול המון כלים שהוקלטו במונו.

• הוסף לסימניות
תוכנה שלי, באולפן, ויש פה עוד כמה..

• הוסף לסימניות
תוכנה מהממת,
כשרון מה'..........
אלישבע אלופה בפלייבקים!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי ש;1741228:
איך זה נקרא בתפריט - בעיברית?
לא מצאתי ווקאל בכלל שם...

באנגלית.
ניתן למצא ביוטיוב מדריך.

נותן תוצאה נחמדה מאוד אם כי כמו שאמרו חברי זה לא מושלם היות וזה כבר קובץ אודיו סגור

• הוסף לסימניות
אני לא מוצא, אולי מישהו יעזור?

מצ''ב הסרטה של חלון האפקטים.

תודה!

קבצים מצורפים

• אודיו סיטי1.wmv
    1 MB · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!

אבל אני רואה עכשיו שאני לא רואה את כל התפריט על המסך, איך אני מקטין את התפריט כדי לראות את כולו?

• הוסף לסימניות
לכל אלו שמחפשים קיצורי דרך...

לפני שמבצעים תהליך בסאונד- צריך להבין אותו. ולכן מצורף הסבר מפורט גם לאלו שממש לא מבינים בסאונד.
צר לי להשבית שמחות. אבל כל הטכניקה של להפוך שיר לפלייבק היא טכניקה עקומה מלכתחילה.
מדוע?? את השיר מקליטים עם הרבה ערוצים, ערוצי כלים , ערוצי תופים , ערוצי גיטרות , ערוצי שירה וכו'. עורכים כל ערוץ בצורה נפרדת, ומנתבים אותו לכיוון מסויים כדי שתשמע הרמוניה טובה ואיזון בין הכלים.
ז"א, לגיטרה נותנים הוראה להיות מעט בצד ימין , למצילה באמצע ולחצוצרה בצד שמאל וכו'. את הקול הראשי של הזמר - תמיד שמים באמצע, חוץ מבמקהלה, שבד"כ מקליטים כמה ערוצים ומפזרים אותם בכל הצדדים.
מה שקורה בכל התוכנות למינהן ש"הופכות את השיר לפלייבק" נותנים הוראה לתוכנה "לחתוך" את כל הכלים שנותבו לאמצע, ולכן לפעמים לא ישמעו עוד כלים מסוימים והשיר ישמע מעוות. ולכן לפעמים עדיין שומעים את הקול של הזמר , בגלל שהוסיפו לו אפקט של ריוורב (הד) והאפקט עצמו "מורח" את השירה לצדדים, ואז נשאר צליל של קול הזמר+הד גדול. וזו הסיבה שמקהלות וקולות שניים לא בורחים לשום מקום...
אני מקווה שזה יעזור להבין בדיוק מה התהליך ובעז"ה להפנים שזה לא קסם, כי אם כן אנשים לא היו מנגנים פלייבקים לשירים קיימים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה