עזרה מישהו יודע איך אפשר להשיג את ד"ר אחינועם לב שגיא

• הוסף לסימניות
מצרף רשימת שמות של תלמידות של פרופסור אחינועם לב שגיא, שהיא עצמה נתנה לנו והמליצה עליהן:
"הרופאות הבאות למדו אצלי ומומלצות לנושא הכאבים (יש עוד 10 רופאות שהכשרתי והן מבינות במחלות עריה אך פחות בכאבים ולכן לא רשמתי אותן):

ד"ר מיה רם-וינר, כללית ירושלים, לאומית באזור המרכז, פרטי- מודיעין(היא עובדת איתי במרפאה)

ד"ר אושרית ברט- כללית בית שמש, פרטי מבשרת, לאומית ירושלים (ביוני תתחיל לעבוד במרפאה שלי במודיעין)

ד"ר חלי ריבק- העמק, עפולה, מגדל העמק, מרפאה פרטית בכפר סבא

ד"ר לינה דאוד סבג הדסה עין כרם, מאוחדת ירושלים

ד"ר דורית פז- אזור עמק יזרעאל

ד"ר חנה ספיר- כללית מודיעין, מכבי לוד

ד"ר עינב קרמר- לאומית, מאוחדת-ירושלים

ד"ר שירה דבש- אסף הרופא, כללית בני ברק

ד"ר אנג'י רשאד- אזור עפולה, נצרת

ד"ר נעמה מימון- צפת

ד"ר אריאל ארבל- מעייני הישועה"

• הוסף לסימניות
גם במרפאה הפרטית שלה התורים ארוכים ליותר מחצי שנה.
ממליצה ללכת לתלמידות שלה שהיא הכשירה.
אני הלכתי לדר חנה ספיר בהר הצופים, אפשרי עם טופס 17 או דרך הדסה שלי ב100 שקלים(כל אחד יכול להצטרך להדסה שלי)
ונושעתי.
אפשר ללכת אליה פרטי?
יש לך פרטי התקשרות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה