מישהו יודע איך חסימת נתיב פועלת?

• הוסף לסימניות
אני חסומה ע"י נתיב, עד היום הייתי בטוחה שזו תוכנה עצמאית שמותקנת על המחשב שלי ואין לחברה אפשרות לראות היכן אני גולשת,

היום גלשתי להנאתי באתר יד 2, לא כי רציתי לקנות משהו , סתם כי הכל חוץ מזה ופרוג סגור לי :)
בקיצור, תוך כדי שיטוט בדקתי גם קטגוריה בשם מוסיקה וסרטים- אכן תיצלנה אוזן ועין- מתאים שלא תהיה גישה לקטגוריה כזו.
בכל מקרה, כאמור היום בצהריים זה היה פתוח ועכשיו לפתע מגיעה הודעה שהקטגוריה הזו נחסמה לי ע"י נתיב.
יש לציין שהיום זו היתה הפעם הראשונה שנכנסתי לשם, איך למען ה' בדיוק היום זה נחסם?

שאלתי- האם יתכן שרשום לנתיב מה, מתי, כמה והיכן אני גולשת? מה זה לא נעים!
ואם לא איך יתכן שכמה שעות לאחר שגלשתי שם לראשונה זה נחסם?
למישהו פתרונים?

נראה לי שאעבור לאתרוג. הורג אותי לחשוב שיש מעקב צמוד.

• הוסף לסימניות
אני לא עובד שם, אבל ממה שהבנתי
מעקב צמוד וודאי שאין, אין להם את האמצעים לעקוב אחרי יותר מ-10,000 לקוחות.
מעקב ע"י המחשב וודאי שיש בשביל חסימות אוטומטיות.

אפשר לפנות לשי

• הוסף לסימניות
אני לא עובד שם, אבל ממה שהבנתי
מעקב צמוד וודאי שאין, אין להם את האמצעים לעקוב אחרי יותר מ-10,000 לקוחות.
מעקב ע"י המחשב וודאי שיש בשביל חסימות אוטומטיות.

אפשר לפנות לשי

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שהם משועממים לבדוק מתי ולהיכן את גולשת.. אל תסחפי!!!
תמר, תרגעי. משהו לא היה טוב במייל זה הכל.
את אומרת שאת פתוחה רק לפרוג, לא? אז איך האתר שכתבת פתוח בכלל?.. לא הבנתי.
לדעתי הם לא עוקבים. אבל זו רק דעתי..

• הוסף לסימניות
באתר יד2 יש מופעים של מילות שלא אמורות להופיע באתרים לציברו החרדי וד"ל
יש להם מערכת שסורקת כל מילה שעוברת דרך השרתים שלהם ומעדכנת על האתר אם הוא ראוי לחסימה

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית יש את מוזס שפתחו עמדות לאינטרנט כשר השבוע הם פרסמו שהאתר יד 2 נחסם כנראה שזה קרה לא רק לך באופן אישי אלא לכלל הנתיבים

• הוסף לסימניות
"נתיב" אינם יכולים לראות מה אתה עושה במחשב שלך.
חוץ אם כתבת להם קוד שבהם הם מתחברים למחשב שלך, ואתה מתנתק מתי שאתה רוצה,
קרה מקרה שבדיוק .... אז הם סגרו.

• הוסף לסימניות
בגירסאות המשופרות שלהם יש להם אפשרות לעקוב אחרי כל גלישה של כל לקוח.
הם לא עושים את זה, כי זה פגיעה בפרטיות, והם עלולים להיחשף לתביעות ענק מצד הלקוחות.

• הוסף לסימניות
אם כבר עוסקים בנושא הזה;
האם זה נכון שכל ביקור בכל אתר מזוהה על ידי המפעילים,
בצורה רגולטורית או משהו כזה?

אם כן... :confused:
אז בכל מקרה אנחנו קצת ברוסיה...

• הוסף לסימניות
הלוואי שהיה מורא שמיים עלינו כמורא בשר ודם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PRoneg;622365:
אם כבר עוסקים בנושא הזה;
האם זה נכון שכל ביקור בכל אתר מזוהה על ידי המפעילים,
בצורה רגולטורית או משהו כזה?

אם כן... :confused:
אז בכל מקרה אנחנו קצת ברוסיה...

מה התעוררת פתאום?

חדש לך שהאח הגדול צופה רואה ויודע הכל?

חברות הטלפוניה יודעים עם מי אתה משוחח, חברות הסלולר יודעים כל שניה היכן אתה נמצא.

ורק כשאתה מגיע לספקי האינטרנט אתה מתפלא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלף;622396:

נכון ולא צודק.
כי זה לא נעים שמשהו יודע עליך דברים פשוטים. (אפילו מה אתה כותב בפרוג) אתה מבין שכלפי שמים אן בעיה עם זה...
וברוב המקרים הוא מהציבור שלנו ויכול להיות שתפגוש אותו מחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלף;622396:

נכון.
זו בדיוק התחושה שלי, וגם הנ"ל נכלל במורא שמים וד"ל...

• הוסף לסימניות
אם בחרת לך את החסימה הזו ורצית בה צריך לקחת גם את זה בחשבון ותאמינו לי שיותר טוב כך...

• הוסף לסימניות
אצלנו במשרד כל המחשבים חסומים לנתיב רט למחשב אחד, כי בכל מקרה אנחנ וחייבים גישה הרבה פעמים למקומות שחסומים ע"י נתיב. ויש על המחשב הזה (שללא חסימה) פיקוח ע"י נתיב.. ז"א שבכל שעה נתונה הם יכולים לראות לאן גולשים במחשב הנ"ל.

• הוסף לסימניות
לא רע.
בכ"א כל מי שעובד בחברה גדולה אמור לדעת שאפשר לראות מה הוא עושה בכל רגע נתון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה