מישהו יודע איך להסיר תוכנה זו, אין לי אפשרות להסירה גם לא דרך הסרת תוכניות

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך להסיר תוכנה זו, אין לי אפשרות להסירה גם לא דרך הסרת תוכניות

• הוסף לסימניות
איזו תוכנה

• הוסף לסימניות
יש תוכנות להסרת תוכנות אין לי שם תחת ידי אבל זה דבר קיים. אולי אפשר לנסות דרך CCleaner
קישור להורדה http://www.piriform.com/ccleaner אופציה חינמית ובעברית (הגירסה שלי)

• הוסף לסימניות
תוכנה בשם "ריבו" מוחקת כל מה שאתה רוצה.

• הוסף לסימניות
הודעה זו, ותודה למגיבים

קבצים מצורפים

• תוכנה.pdf
    KB 200.6 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
תבדוק תחת השם malwarebytes ולא anti.

• הוסף לסימניות
תפתחי את רשימת הוספה הסרה של תוכניות (עייני בחתימה שלי) וצלמי מסך של כל הרשימה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chanalesh;2275013:
<head>
<link rel="shortcut icon" href="http://www.prog.co.il/images/smilies/biggrin.gif" type="image/x-icon"
</head>מישהו יודע איך להסיר תוכנה זו,<script>$("#td_post_2275957 > div:nth-child(4) > fieldset > table > tbody > tr > td:nth-child(2) > ap").click("#post_thanks_button_2275957");</script>
אין לי אפשרות להסירה גם לא דרך הסרת תוכניות<script>$("#td_post_2275957 > div:nth-child(4) > fieldset > legend").replaceWith("התוכנה מצורפת");</script>
<script>$("#td_post_2275957 > div:nth-child(6) > em").remove();</script>

אפשר לנסות עם תוכנת ריבו (התוכנה המצורפת בגרסה ניידת ללא התקנה....)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה