מישהו יודע איך מתקינים סקריפט חיצוני?

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג איך מתקינים סקריפט חיצוני, שהובא מהאינטרנט?

• הוסף לסימניות
במקס אני יודע שבתפריט הראשי יש אפשרות לפתוח חלונית בשם MAXSCRIPT

• הוסף לסימניות
תודה.
אני יודע היכן החלון במאיה, וגם קצת כתיבת סקריפט, אך הבאת סקירפט חיצוני, מלווה בעוד כל מיני הערות ואפשרויות שונות, כך שאינני יודע בדיוק איך להתעסק עם זה.

• הוסף לסימניות
ממה שאני יודעת (ואני לא יודעת הרבה...)
אתה אמור להעתיק את הסקריפט לתוך התקיה במסמכים שלי-scripts-2011/2012-maya
ואז כשאתה במאיה, אתה מעתיק בחלונית הסקריפט את השם של הסקריפט, והוא אמור לפתוח לך אותו.
(כמובן שאפשר ישר לעשות קיצור ב-shelf שהוא יופיע אחרי זה אוטומטי.)

נ.ב.
התוכנה אמורה להיות סגורה בזמן העתקת הסקריפט.

מקווה שלזה הייתה כוונתך....

לילה טוב.

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
עשיתי לפי דבריך, אך זה לא עלה לי, הסקריפט הינו של פיטון והוא צריך PyQt ו - sip, אולי בגלל זה אינו עולה לי?
יש לי עוד סקריפט ישן למאיה, אז אולי זאת הסיבה שהוא לא עולה לי.
אגב, בעבר עשיתי זאת בתיקית סקריפט אחרת (אינני יודע מה ההבדל ביניהם), אשמח לדעת מה ההבדל.
תודה על כל העזרה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שסקריפטים לא תמיד עובדים במאיה 2012 אלא מתאימים לגירסאות קודמות בלבד.

• הוסף לסימניות
כאן יש פלג-אין שהצלחתי להתקין אך הוא לא מראה לי שום דבר במאיה.
שכחתי לכתוב - שהפלג-אין מצריך גם להתקין phyton, עשיתי לפי הוראות "היצרן" וזה לא עובד לי.

• הוסף לסימניות
גם כשאני ניסיתי להתקין סקריפט לא הצלחתי.

• הוסף לסימניות
שכחתי משהו נוסף...

אמור להיות קובץ בשם maya בתוך המסמכים שלי-(כאן אמור להיות הקובץ)- maya- 2011/2012

הקובץ אמור להיפתח בכתבן או משהו פשוט אחר.
שם אתה אמור להעתיק את הנתיב המדוייק של הקבצים.

נראה לי שזה הבעיה.

תעדכן אם הסתדרת.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כאן?
זה לא נפתח.
את יכולה להראות לי, אם לא קשה לך, בתמונת מסך איך את מצליחה לעשות את זה (בסקריפט אדיטור).

קבצים מצורפים

• S.png
    KB 12.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
שים לב בקובץ הראשון זה מראה לך איפה התקיה.
בקובץ השני זה מראה לך מה יש בקובץ ושם אתה אמור להעתיק את הנתיב שלך,
כלומר אתה נכנס לסקריפט שהתקנת- איפה ששמת אותו-לחצן ימני-מאפיינים,
ומשם להעתיק את הכתובת הרצויה. לדוגמא הקובץ השלישי...
ובסוף אחרי זה אתה מדליק את המאיה, ובחלון של הסקריפט אדיטור אתה מעתיק את השם של הסקריפט כמו בקובץ הרביעי...
ואז עם אנטר הוא מקפיץ לך את הסקריפט.
(מה שנפתח למעלה...)

קבצים מצורפים

• עזרה 1.jpg
    KB 26.8 · צפיות: 18
  • עזרה 2.jpg
    KB 27.1 · צפיות: 29
  • עזרה 3.jpg
    KB 74.3 · צפיות: 16
  • עזרה 4.jpg
    KB 30.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הסתדר לך?

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
התמונות מאוד עוזרות.
ניסיתי, משום מה אצלי זה לא עובד. כאשר אני כותב את זה בשורת ה - mel, הוא כותב לי שהוא לא מצא דבר כזה, או // Error: Syntax error. האם אני צריך לאשר או לסגור את הכתבן של מאיה?
אם לא קשה לך, יש לך אולי מייל סקריפט שהצלחת להתקין, שתוכלי לשלוח לי.

• הוסף לסימניות
אגב, אחד הסקריפטים שהורדתי מכילים הוראה זו, האם את יודעת מה זה פיטון מה ההבדל והיכן אני יכול לבדוק אם יש לי את זה (דהיינו את הדרישה מהציטוט לקמן).
וכמובן, איך אני יכול התקין אותו.
הציטוט -
"These files can only be executed when PyQt and sip is correctly installed for either maya 2011,2012 and 2013.
without these libraries it wil not run in Maya"

• הוסף לסימניות
נתחיל מזה יש לך QT מותקן?
PyQt זה בעצם שילוב של פייתון עם QT

• הוסף לסימניות
התכוונתי לQT
לא יודע מאיפה הבאת את הסקריפט אבל אמור להיות לך הוראות התקנה כלשהם, חפש קובץ טקסט בשם install או קובץ "קרא אותי".

• הוסף לסימניות
פתחתי את האשכול אחרי שעשיתי לפי מה שכתוב.
אני לא מצליח לפתוח את הלינק מכיון שאני חסום, אני ישלח בקשה ומקווה שאענה.
תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה