מעניין תודה אבדוק !!בעיקרון היום נפתח חזרה השירות של הצ'אט והמייל
תנסו שוב
אני ניסיתי בצאט 4 שעות לא ענושלחתי הודעה בצאט
עברה שעה וחצי
מישהי יענה בסוף?
צריכה לערר , שלחתי מסמך בעדכונמט עם תוכל הפנייה שלי
הם שלחו לי אתמול מייל שהטיפול הסתיים ואין שום טיפול
בלתי אפשרי !
השיחה מתנתקת כל הזמןאני ניסיתי בצאט 4 שעות לא ענו
אבל במקביל התקשרתי תוך שעה ו17 ענתה לי נציגה סבלנית מאוד וראתה את הטעות שלהם ואתמול בלילה כבר ראיתי שסודר הדרגה
הייתי מציעה לך לנסות בטלפון בסבלנות ולא בצאט
תנסי כמה פעמים רצוףהשיחה מתנתקת כל הזמן
לא אכפת לי להמתין
אבל הם אומרים שם שיש כרגע רק נציגה רובוטית , מבקשים לומר מה אני צריכה ואז השיחה מתנתקת
כך כבר כל הבוקר
אני 4 שעות בצאט ואין מענה בינתיים.שלחתי הודעה בצאט
עברה שעה וחצי
מישהי יענה בסוף?
צריכה לערר , שלחתי מסמך בעדכונמט עם תוכל הפנייה שלי
הם שלחו לי אתמול מייל שהטיפול הסתיים ואין שום טיפול
בלתי אפשרי !
מה אמרת לנציגה הוירטואלית?הצלחתי להגיע להמתנה!!
בנתיים 20 דקות ממתינה
אחזור לעדכן תודה
לי הם סגרו את הטיפול בלי לטפלאני 4 שעות בצאט ואין מענה בינתיים.
בטלפון מתנתק כל הזמן.
מישהי הציעה לי לכתוב את התלונה ולהעלות בקובץ בעדכונט. אולי באמת
מהר אמרתי נציגמה אמרת לנציגה הוירטואלית?
בכל פעם שאני אומרת את המשפט הראשון זה מתנתק..
תשמחי שהגעת להמתנה ...אני בהמתנה על הקו עוד דקה שעה.
אין איזה חוק שהם צריכים לעדכן מה מספרי בתור?
*2969באיזה מספר טלפון יש מענה אנושי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים