תווים מישהו יודע איך קוראים לסטנד תווים שיש בבמות שרואים את הלוגו כמו של פייער ועוד

• פותח הנושא aad
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אין על מה....
אני גם לא האמנתי בהתחלה שאי אפשר להשיג את זה בארץ, גם חשבתי שאוכל להזמין כזה דבר בדפוס ויעשו לי את זה, אבל אף דפוס לא רצה לעשות את זה מפוליגל כמו המקורי.
אני לא יודע אם הם עושים משלוחים בארץ, אבל זה לא קשה לעשות משלוח לבד.
אם אתה צריך עזרה בהזמנה, משלוח או משהו אחר אשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך קוראים לסטנד תווים שיש בבמות שרואים את הלוגו, כמו של פייער ועוד שזה נראה כמו דוכן כזה
ואיפה משיגים
וואלה.....
רמז להפתעות?????;)

• הוסף לסימניות
פשוט אני בהמשך אמור להופיע עם כלים נוספים בס"ד באירועים לכן............
בלי תופים, כמו באמריקה? כי לדעתי זה חסר מאד בארץ, או שמביאים תזמורת עם תופים או קלידן בתוספת של מקסימום סקסופון או קלרינט וחבל חתונות באמריקה רץ עם קלידן ותזמורת שלמה.

• הוסף לסימניות
לדעתי של הערשי זה מודפס על קאפה, ואז זה ממש מכסה את כל הקדימה, ומהצד 2 קאפות לא מודפסות בצבע לבן
אה רעיון..............
בלי תופים, כמו באמריקה? כי לדעתי זה חסר מאד בארץ, או שמביאים תזמורת עם תופים או קלידן בתוספת של מקסימום סקסופון או קלרינט וחבל חתונות באמריקה רץ עם קלידן ותזמורת שלמה.
אולייי
אבל אם כבר אז אהיה עם תופים גם
כי אני מנגן בס אקורד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה