על פי תחקיר שנעשה, אחוזים גבוהים מאוד מהתלונות באינטרנט לא מטופלות.אתה יכול להגיש תלונה באינטרנט לא צריך לגשת לתחנת משטרה בשביל זה נראה לי...
ועל פי תחקיר שנעשה אחוז גבוה מהתלונות בתחנת משטרה כן מטופלות....... פחחחחחחחחחחח.....................על פי תחקיר שנעשה, אחוזים גבוהים מאוד מהתלונות באינטרנט לא מטופלות.
לפחות הם עושים כאילו. באינטרנט גם זה לא.ועל פי תחקיר שנעשה אחוז גבוה מהתלונות בתחנת משטרה כן מטופלות....... פחחחחחחחחחחח.....................
![]()
יש מצב שאתה מסביר לי את הנקודה הזאתאני מחכה קודם שאשראי יחזיר לי את הכסף... ושלא יגידו לי לא הייתי מספיק אחראי או משהו כזה..ואתה לא מבוטח
אתה משלם ביטוח על הכרטיס אשראי שלך?זה לא מוחלט...
קודם כל זה לא החברה זה הביטוח,
ויש לי קרוב משפחה שגנבו כרטיס אשראי והוא הצמיד לשם את הקוד,
ולא פיצו אותו בגלל חוסר אחריות...
כולם משלמים... זה בילטאין....אתה משלם ביטוח על הכרטיס אשראי שלך?
איפה אפשר לראות את התשלום?כולם משלמים...זה בילטאין
אי שם באותיות הקטנות שחתמת בסניף של פאגי בין הסדרים שבדיוק אשתך התקשרה אלייך להוציא את מיושי מהחיידר....איפה אפשר לראות את התשלום?
וכמה משלמים?
ברור שכךאם גבו לך סכום שלא שילמת, אתה חייב לפנות לחברה, והם חייבים לבטל את זה ולהחזיר לך.
אין טענה של חוסר אחריות על הזמנה באתר שנראה אמין.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים