כללי מישהו יודע איפה אפשר להשיג מתנות סוף שנה לגנים כמו כריות ,כוסות עם הדפס תמונה?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה אפשר להשיג מתנות סוף שנה לגנים כמו כריות ,כוסות עם הדפס תמונה?

• הוסף לסימניות
כמדומני שבכל פוטו לתמונות יש את זה היום.

• הוסף לסימניות
תפני לגרפיכץ נתנו לי אתמול שרות מעולה
כוסות יש להם והרבה דברים של ים
הרבה מזכרות מענינות

• הוסף לסימניות
אני יודעת

נכתב ע"י davidraz;388321:
מישהו יודע איפה אפשר להשיג מתנות סוף שנה לגנים כמו כריות ,כוסות עם הדפס תמונה?

מה התקציב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורד;388335:
תפנה אליה
naamaid משתמש זהב

ממליצה גם, היא עושה דברים כאלה ובמחירים ממש זולים! ושירות מעולה.....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות אלי באישי
מבחר מתנות מדהימות במחירים מצוינים והפקה מושלמת... מומלץ!

• הוסף לסימניות
מתנות

יש ב"ב את החנות EFFECT (בתוך בית) יש שמה מבחר מאד גדול

• הוסף לסימניות
אם את מהצפון, יש לי מבחר גדול מאוד של רעיונות ועיצובים מקוריים לגנים, כוסות, כריות ועוד הרבה...במחיר - חצי מהעיר!
תוכלי לקבל דוגמאות במייל שלי:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש בירושלים את עולם הצילום

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה בחום על naamid
המייל שלה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש בב"ב סטודיו גומת חן,
דברים חדשניים ביותר,
רעיונות מקוריים, עיצוב גרפי עם עיצוב מדהים
והשרות שם מעל הכל.

• הוסף לסימניות
פלש - מקום טוב

0548-415346

דברים שלא רואים בכל מקום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה