מישהו יודע איפה זה Bahrain?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לשלוח חבילה לשם ואינלי מושג איזה בול שמים? באיזו ארץ/איזור זה?

• הוסף לסימניות
בחריין -במפרץ הפרסי.
לא ידוע לי על קשרי דואר עם ישראל. נסה דרך ארץ זרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;689098:
בחריין -במפרץ הפרסי.
לא ידוע לי על קשרי דואר עם ישראל. נסה דרך ארץ זרה.

איזה ארץ זו? כדי לדעת איזה בול להדביק. :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאפו;689096:
אני צריכה לשלוח חבילה לשם ואינלי מושג איזה בול שמים? באיזו ארץ/איזור זה?
תבררי בסניף הדואר, הם אמורים לדעת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שניאור770;689294:
יו פי אס או פדקס יעביר לך הכל

בררתי והם לא מגיעים לשם... הפקידה אומרת לי: ביננו, אין לישראל תקשורת עם המדינה הזאת. מה עושים שהקונה הוא דוקא משם וככל הנראה ערבי? :confused:

• הוסף לסימניות
הוא כבר שילם???

• הוסף לסימניות
בודאי, דוקא מיד. אחרת לא הייתי שולחת.

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לברר ברשות הפלסטינית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השיא c;691363:
את מוכרת כמה רימונים,סכינים ועוד חומרי נפץ קטנים וחמודים במקרה?

דוקא שעון במקרה, אולי כל המטרה היא להחביא במנגנון שם משו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הצבעשבתמונה;691369:
נגמרו השעונים שם בסוף העולם שמאלה?

די התפלאתי באמת שדוקא הוא קנה את זה, שעון עדין למדי, כנראה שיש לו טעם :)
בכ"א נראה לי בינתיים אחכה עם זה, למרות שכבר מיילתי לו ששלחתי לו את זה ואני מתפלאת שזה עדיין לא הגיע :)
נחכה לקיטור

• הוסף לסימניות
לדעתי תשלחי למישהו בחו"ל שמשם יעשה לך את המשלוח, אני חושבת שמארה"ב ומאירופה אפשרי,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה