ראו באורי שזרח
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה ניתן להשיג שוברים לחליפות ??????
יש שם את בגיר וליבוביץ , וכן המקום הנכון , וכן את לונדון .הת,ת של מיר ידוע, אבל אין שם הרבה חנויות, למשל פיניצה כובעים הבן שלי רוצה רק שם יש למישהו תלוש??
יש לי בישיבה צפיציפי לפנציה אין כמעט אנחות חוץ מכמה ישיבות בודדותהת,ת של מיר ידוע, אבל אין שם הרבה חנויות, למשל פיניצה כובעים הבן שלי רוצה רק שם יש למישהו תלוש??
הישיבה היחידה זה מיר בכרפלדיש שם את בגיר וליבוביץ , וכן המקום הנכון , וכן את לונדון .
דרך אגב , אקפוץ ואשאל
מישהו יודע לאיזה ישיבה יש הסדר עם פרקש כובעים ?
איך ניתן להשיג תלוש לפרקש כובעים ?
וזה אנחה של 50 ש"ח לפי מה שידוע ליהישיבה היחידה זה מיר בכרפלד
לא לחניות האלה של בגדי גברים במיוחד לא כובעיםאם יש לך כרטיס קהילות קארד יש להם הנחות ממש שוות!
יפתח עוד כמה דקותחסום בנטפרי
מה זה הכרטיס הזה איך מצטרפים, מקבלים?
זה כרטיס הטבות שמיועד בעיקר לאברכים/ בחורים ויש שם הטבות ממש שוות,מה זה הכרטיס הזה איך מצטרפים, מקבלים?
אשמח לפרטים, תודה.זה כרטיס הטבות שמיועד בעיקר לאברכים/ בחורים ויש שם הטבות ממש שוות,
המון ישיבות וקהילות מכרו אותו,
יכולה לברר איך אפשר להשיג לפרטיים...
ענו לי שאין אפשרות לפרטיים,אשמח לפרטים, תודה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים