בקשה מישהו יודע אם הכותל פתוח היום ומה המצב שם?

• הוסף לסימניות
????????????.

• הוסף לסימניות
?
?
?
?
?
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
עומד שוטר בכניסה ושואל מאיפה הגעתם.... ולא מכניס.
אני הייתי שם השבוע - היינו 5 נשים סה"כ, ועוד 13 גברים בערך.....

• הוסף לסימניות
הבנתי שדרך הרובע אפשר להכנס

• הוסף לסימניות
הכותל פתוח.
אתה סגור!

כל שוטר שיראה אותך (והכותל הוא מהמקומות המאובטחים ביותר בארץ) ייתן לך ישר דוח על יציאה מק"מ מהבית.

• הוסף לסימניות
מעניין....

אני הייתי בכותל ביום חמישי.
הכל פתוח אף אחד לא שאל שאלות ולא נתן דוחות...
היינו אולי 13 איש בעזרת גברים.
נסעתי הלוך וחזור עם אוטובוס

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לגבי שבת?
אפשר לבוא ברגל איכשהוא?
או שממש חסום?

• הוסף לסימניות
הבנתי שבמקום שיש סגר באמת זה ברובע.

• הוסף לסימניות
הכותל נשאר על מקומו, וסביר שגם השוטרים באיזור.

• הוסף לסימניות
אפשר לראות במצלמות הכותל שיש שם אנשים.
גם עובדים שמה עכשיו הרבה [כלים הנדסיים, לא ברור מה בונים שם.]
מעניין לדעת אם נכנסו לשם בקלות.

• הוסף לסימניות
באתי שבוע שעבר ולא נתן לי להכנס נעמדתי בצד במקום שלא ראה אותי
ואז ראיתי מגיע זוג שלא נראים כמו חרדים והכניס אותם קפצתי עליו ושאלתי למה אותם כן אז בתגובה הוא אמר לי להכנס
שבאתי לבידוק {כנראה הלשין} שאלו שוב וב"ה היה שם איש יקר עם כרטיס כניסה לכותל ואמר שאנחנו ביחד
סיייעתא דשמיא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה