מישהו יודע אם יש הבדל בין גריסים לגריסי פנינה?

• הוסף לסימניות
תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
מאיזו בחינה?
אני מבינה שאת לא שואלת על החיצוניות שברור שהיא שונה.

• הוסף לסימניות
מותר לי גריסי פנינה, אבל לא גריסים.

• הוסף לסימניות
מעולה! הרבה יותר טעים הגריסי פנינה

• הוסף לסימניות
כן, רק שבעלי קנה בטעות גריסים והוא לא היה בטוח אם זה לא אותו הדבר.
אז תודה על התשובות. אראה לו.

• הוסף לסימניות
גריסי פנינה הם גריסים ששיופו וע"י כך הוסרה קליפתם...

• הוסף לסימניות
גריסי פנינה יותר קל לבדוק וגריסים רגילים כמעט שלא ניתן לבדוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המצגת שלי;559796:
גריסי פנינה יותר קל לבדוק וגריסים רגילים כמעט שלא ניתן לבדוק
לתשומת לבך: קניתי גריסי פנינה לא של "כי טוב" והשריתי במים חמים. התוצאה היתה מזעזעת!!! עשרות חרקים החלו לצוף!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חברה;559799:
לתשומת לבך: קניתי גריסי פנינה לא של "כי טוב" והשריתי במים חמים. התוצאה היתה מזעזעת!!! עשרות חרקים החלו לצוף!!!

לא התכונתי שלא צריך לבדוק, רק שיותר קל לבדוק כי הם בהירים יותר.

• הוסף לסימניות
חרקים? בגריסי פנינה?
משהו שלא ראית לפני ההשריה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חברה;559799:

מעולם לא ראיתי חרקים בגריסי פנינה.
אולי אני לא בודקת נכון.
איך אמורים לבדוק את זה?
חשבתי שכמו אורז.

• הוסף לסימניות
גם אני עד אז לא בדקתי בשבע עיניים. עד שפעם אחת הכנסתי למרק עם מים רותחים ופתאום החלו לצוף חרקים!!! מאז לא השתמשתי יותר בגריסים מבלי להרתיח קודם במים רותחים ו-ת-מ-יד צפו כמה חרקים!!! נקודות שחורות שהיו בתוך הגריס ולא בלט קודם לכן!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרור;559813:
חרקים? בגריסי פנינה?
משהו שלא ראית לפני ההשריה??
נו, זה לא פלא שהמרור לא מצ(ה)א...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חברה;559871:
גם אני עד אז לא בדקתי בשבע עיניים. עד שפעם אחת הכנסתי למרק עם מים רותחים ופתאום החלו לצוף חרקים!!! מאז לא השתמשתי יותר בגריסים מבלי להרתיח קודם במים רותחים ו-ת-מ-יד צפו כמה חרקים!!! נקודות שחורות שהיו בתוך הגריס ולא בלט קודם לכן!!

אוי, גם לי קרה כזה דבר במרק ירקות ענק שלקח לי הרבה זמן להכין, פתאום צפו מליון חרקים שחורים, אני לא יכולה להזכר בזה...
שווה להוסיף עוד כמה שקלים בשביל כי טוב.

• הוסף לסימניות
מצטרף באמת לשאלה, מפן שונה במקצת ביתי אלרגית לחיטה אבל אמרו לנו שעם גריסים אין בעיה, למה באמת???

סתם כך גריסי פנינה הרבה יותר טעימים בחמין מאשר הרגילים שעושים אותו לעיסה דביקה ויציקה בבטן....

• הוסף לסימניות
גריסי פנינה זה לא מחיטה אלא משעורה...
ושווה לקנות של"כי טוב"...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה