מישהו יודע האם אפשר לעשות גרירה במשכנתא במימון ישיר?

• הוסף לסימניות
יש לי משכנתא במימון ישיר, ואני מוכר את הדירה, ורוצה לגרור את המשכנתא לנכס אחר,
המטרה - א. לא לשלם עמלת פרעון מוקדם (שזה ריבית של 3-6 חודשים). ב. לקבל משכנתא על הנכס הנוסף בלי לעבור בדיקת הכנסות וכו'?

• הוסף לסימניות
אתה בטוח שאתה חייב להישאר עדיין אצלם?
בכל מקרה
כדאי לך לוודא את הדברים מולם שלא תופתע
אם תרצה יש לי שם מישהי אוכל להפנות אותך.

• הוסף לסימניות
פעם שאלתי ואמרו לי שאין להם כזה דבר, אבל לא בטוח שהנציגים באמת יודעים
ואולי יועץ משכנתא טוב שיש לו ניסיון איתם כן יכול לעשות את זה (הרי בגדול זה שווה להם, זה שימור לקוח)
ולהעביר את המשכנתא לבנק, פחות מעשי כרגע מבחינות אחרות גם אם זה משתלם.

• הוסף לסימניות
פעם שאלתי ואמרו לי שאין להם כזה דבר, אבל לא בטוח שהנציגים באמת יודעים
ואולי יועץ משכנתא טוב שיש לו ניסיון איתם כן יכול לעשות את זה (הרי בגדול זה שווה להם, זה שימור לקוח)
ולהעביר את המשכנתא לבנק, פחות מעשי כרגע מבחינות אחרות גם אם זה משתלם.
ייתכן שבעיניך פחות מעשי, אבל ליועץ כן יש אפשרויות שאתה לא מכיר..
תבדוק ותתייעץ.
כי הריבית במימון ישיר "לא זולה"..

• הוסף לסימניות
יש לי משכנתא במימון ישיר, ואני מוכר את הדירה, ורוצה לגרור את המשכנתא לנכס אחר,
המטרה - א. לא לשלם עמלת פרעון מוקדם (שזה ריבית של 3-6 חודשים). ב. לקבל משכנתא על הנכס הנוסף בלי לעבור בדיקת הכנסות וכו'?
מבדיקה שביצעתי בעבר לא ניתן
היום יש הרבה פתרונות איך כן העביר בבנק

ביטוח ישיר משכנתא עבור רכישה - זו משכנתא מידי יקרה

עכשיו הצלחתי לאשר לקוח מחוץ בנקאי קאווליטי לבנק - גם הכנסות נמוכות, אבל ריביות שמים וארץ
כדי לך להתייעץ - יש מגוון פתרונות איך לאשר בבנק

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה