מישהו יודע כיצד משיגים את האייפון המוגן של נתיב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;1239039:
נתיב 074-7001700

אני מחפשת סוכן. מישהו שניתן לפנות אליו ישירות ולא דרך "מערכת לניתוב שיחות"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1239071:
אני מחפשת סוכן. מישהו שניתן לפנות אליו ישירות ולא דרך "מערכת לניתוב שיחות"...

פורסם במגזין בבית שמש
"וייסטק" 0527650000

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שפיץ;1239083:
פורסם במגזין בבית שמש
"וייסטק" 0527650000

יש לי עוד מספר שלו; 052-715-4000
וזה המייל שלו - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אגב, תמהני למה אתם קוראים לזה האייפון המוגן?
זה נשמע רע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1239087:

אגב, תמהני למה אתם קוראים לזה האייפון המוגן?
זה נשמע רע.

תיקון: קוראים לזה "ודומיו" מוגן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1239087:

זה המספר שלו? לי ידוע 052-7514000

• הוסף לסימניות
מספר לא כשר??????????

• הוסף לסימניות
יש להבהיר ולחלק בין המכשירים הקיימים בשוק.
יש את המכשיר של רמי לוי, דגם LG נקסוס, בכשרות ועדת רבנים ספרדית, אותם אני לא מכיר בכלל. הניהול של המכשירים הללו נמצאים בידי אבי מימרן, ולהזמנות יש לפנות לחברת רמי לוי.

יש את המכשירים של חברת נתיב, הם מציעים מס' דגמים, ואפי' LG G2.
חברת נתיב בעבר קבלה כשרות של ועדת הרבנים לענייני תקשורת המוכרת. כיום אין להם כשרות מועדת הרבנים, היות והם התחילו לשלב במכשיר גם קו טלפון (שיחות) פעיל נגד דעת ועדת הרבנים.

ויש את ה'מחשב עסקי מסונן' של חברת דלתא, שהוא היחיד בפיקוח ועדת הרבנים. והם פועלים עם מכשירי בלאקברי או אנדרואיד במבחר דגמים, אך הם יותר יקרים בתשלום החודשי, וכן אין בהם שיחות כלל, רק מיילים, צ'אט ואפליקציות מאושרות. אך הם היחידים באישור ועדת הרבנים לענייני תקשורת.

מס' הטלפון של רמי לוי 076-8888600 או
https://mobile.rami-levy.co.il/Models.aspx?dos=1

מס' הטל' של חברת נתיב 074-700-1-700

מס' הטל' של דלתא מובייל 1-599-525111 או לשלוח מייל ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שלחתי לך באישי מס׳ של נציג שיסדר לו את זה בצ׳יק + מספר כשר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1239251:
שלחתי לך באישי מס׳ של נציג שיסדר לו את זה בצ׳יק + מספר כשר

אני גם רוצה נציג שיסדר לי בזה מספר כשר!!! אפשר גם??
תענו לי בנתיב שאני יכולה לקנות כל סים שהוא של חברה אחרת אבל לא מספר כשר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם עימוד;1239221:
חברת נתיב בעבר קבלה כשרות של ועדת הרבנים לענייני תקשורת המוכרת. כיום אין להם כשרות מועדת הרבנים, היות והם התחילו לשלב במכשיר גם קו טלפון (שיחות) פעיל נגד דעת ועדת הרבנים.

למען ההגינות יש להוסיף, שהמכשיר אושר על ידי בית הדין של הגר"נ קרליץ שליט"א, ועל ידי בן הגר"ח קניבסקי שליט"א בשם אביו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה