מישהו יודע כמה עולה משקפי תלת מימד?

• הוסף לסימניות
<TABLE border=0 cellSpacing=0 width="95%" height="68%"><TBODY><TR><TD bgColor=#9ab3c8 vAlign=top align=right>משקפי התלת מימד מקרטון (אדום, ציאן) משמשות לצפייה בסרטים כגון :
בנוסף המשקפיים יכולים לשמש לצפייה תלת מימדית בהדפסות, תמונות ואתרי אינטרנט שונים המיועדים לכך.

משקפי התלת מימד מקרטון נמכרים כעת במחיר מבצע :
* המחיר כולל משלוח
<TABLE border=1 borderColor=#ffffff width="55%" height="10%" ?><TBODY><TR><TD align=right>מספר יחידות</TD><TD align=right>מחיר ליחידה</TD></TR><TR><TD align=right>1 </TD><TD align=right>13 שח </TD></TR><TR><TD align=right>3 - 2 </TD><TD align=right>10 שח </TD></TR><TR><TD align=right>4+ </TD><TD align=right>8 שח </TD></TR></TBODY></TABLE></T1>

<CENTER>
</CENTER>

</TD><TD bgColor=#9ab3c8 align=right></TD><TD bgColor=#9ab3c8 vAlign=top align=right>
משקפי התלת מימד מקרטון (מגנטה,ירוק) בדגם זה , תוכננו במיוחד לצפייה בסרט.

משקפי התלת מימד מקרטון נמכרים כעת במחיר מבצע :
* המחיר כולל משלוח
<TABLE border=1 borderColor=#ffffff width="55%" height="10%" ?><TBODY><TR><TD align=right>מספר יחידות</TD><TD align=right>מחיר ליחידה</TD></TR><TR><TD align=right>1 </TD><TD align=right>14 שח </TD></TR><TR><TD align=right>3 - 2 </TD><TD align=right>12 שח </TD></TR><TR><TD align=right>4+ </TD><TD align=right>10 שח </TD></TR></TBODY></TABLE>

</TD></TR></TBODY></TABLE>
לאחר צינזור מתוך:
http://www.netbuy.co.il/משקפי-תלת-מימד-מקרטון.asp

• הוסף לסימניות
אבל סתם אני תוהה בשביל מה כזה כמות? בכלל זה טכנולוגיה בחיתולים עם תקן לא אחיד, וגם אני אישית מאמין שהוא מהר מאוד יצא מהשוק כמו שהוא נכנס, זה לא המצאה חדשה זה כבר היה בעבר, הבעיה בזה שזה גורם לסחרחורות להרבה אנשים, ולכן אני נוטה להאמין שלתחום הסרטים זה לא ילך

• הוסף לסימניות
כתבתי על הנושא בעבר,
אבל כנראה שהוא בוער מאד, אז אני מביעה את דעתי שוב.

ASUS -
אתה צודק, במיוחד לאור העובדה שכל רעיון התלת מימד מאד בעייתי גם בתוכנות מקצועיות. ערן שטרן אמר לי בזמנו, כשהתלבטתי אם לקחת עבודה מסוימת בתחום, "אל תגעי בזה, אני מכיר רק חברה אחת בחו"ל שמצליחה ליצור סרט תלת מימדי שקרוב למציאות ולא גורם לכאבי ראש!"
והוא צודק. תורידו את הלקוחות שלכם מהשטות הזו, ולקוח עקשן - שיבדוק מה קורה לצופים אחרי 5 דקות של צפיה (כמה משקפיים נותרו על מקומן...)

דרך אגב האפקט שנקרא 3d glass, הופיע בפרימייר כבר בגירסה 6 או 7...

• הוסף לסימניות
האמונה שלי שגם אם יכנס התלת מימד לחתונות חרדיות ושוב לא רק כגימיק שמהר מאוד יקבל ביקורות נוקבות, אלא כמוצלח שלא גורם לכאבי ראש, זה יקח לפחות עוד 5-10 שנים כך שתחזרו לנוח, ואגב גם כשזה יקרה זה לא יהיה עם המשקפים הנוכחיות

• הוסף לסימניות
אה, ובנוגע לערן שטרן, כבודו במקומו מונח, אבל לא נעים לי להגיד, אבל אני חושב שבציבור החרדי, כמה שהוא נחשב לציבור נחות, אני חושב שיש עורכות ברמה שעולה בעשרות אחוזים על ערן שטרן, כך שהוא לא הדוגמא בשבילי..., אגב נתקלתי בקבוצה של צלמי וידאו של ערוץ 1 שאלתי אותם שאלות מקצועיות על הציוד וידאו מסתבר שאין להם הרבה מושג... אני לא מתלהב ממותגים אלא ממעשים, וזה נכון לגבי המון דברים אני למשל ראיתי בטריות מסין ממותג לא מוכר שעובדות הרבה יותר טוב מהבטריות של GP המפורסמות והם עולות הרבה פחות, אני לא חושב שצריך לרוץ על כל מותג וללכת בעקבות ה"חברה"
אני רק רוצה לסייג, אני לא אומר ששטרן הוא גרוע או משהו כזה חלילה, הוא טוב, ועל אחת כמה וכמה שהוא יודע להסביר טוב אבל אני חושב שיש עוד הרבה מקצוענים ואפילו ברמה טובה יותר

• הוסף לסימניות
הכמות היא להפק מדהימה לנשים ונערות בכל רחבי הארץ
הסרט הוא בחלקו תלת מימד ובחלקו רגיל - כך שניתן לנוח אחרי כמה דקות של צפיה.

ואגב, בצרפת ישנו פארק עצום שנקרא פיוטשרסקופ שכמעט כולו סרטים בתלת מימד
הצרפתי משוגעים על זה והמקום הומה ושוקק, מסתבר שכן יש לזה פיוטשר....

• הוסף לסימניות
א אנשים עדיין מתלהבים מהרעיון, אבל זה מהר מאוד יעבור להם, דבר נוסף גם פה בארץ יש את האיימקס באילת גם הם לפעמים מצליחים למלא אולמות וזה סרטים של סה"כ 40 דקות, אבל תכל'ס תראה לי משהוא שילך ליותר מסרט 1 בשבוע, תבינו, אם כל הסרטןים יהיו תלת מימד זה ימאס מהר על האנשים ומהר מאוד זה יפול, עובדה שיש הרבה סרטים שהופקו בהשקעות ענק עם תסריטים מפוצצים, ואפקטים ויזואלים מרשימים והכל, ותכל'ס נכון היה שיא צפיות ואנשים נהנו מהסרט אבל מהסרט לא מהתלת מימד, כי.... אף אחד לא מסוגל לשבת שעה וחצי לראות סרט תלת מימד בלי לקבל כאבי ראש, ורק תחשבו על סרט של 3שעות של חתונה ויותר גרוע סרט של 8 שעות עם מצוה טאנץ רחמנות על המשפחה, דבר נוסף אנשים בעלי פזילה יפריע להם האדום כחול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה