התייעצות מישהו יודע לייעץ על זה?

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו ידע להגיד לי על מכירת הקרקעות בבאר יעקב מה שהוא יודע,
אמין, לא אמין, עסקה טובה, עוקץ, וכו'..................
המשווקת אמרה לי שאפילו לפני שהקרקע מופשר לבניה זה כל הזמן עולה בבערך 30 אחוז בשנה,
יכול להיות או שזה חלומות ורודים???

• הוסף לסימניות
המשווקת אמרה לי שאפילו לפני שהקרקע מופשר לבניה זה כל הזמן עולה בבערך 30 אחוז בשנה,
בדרך כלל אדם פרטי שמשקיע מפסיד ...
חובה לקחת יועץ מקצועי מטעם המשקיע [ולא מישהו שהמשווק מפנה אליו ...] , כדי לבדוק את העסקה
צריך גם לקחת בחשבון את המיסים הגבוהים [מס שבח ועוד] וכל העלויות הנלוות

• הוסף לסימניות
30% בשנה?!
תשאל אותה אם היא גם מושקעת שם, וגם למה בעלי החברה לא משאירים לעצמם את כל יחידות הקרקע שם?...

###
אל תתפתה!

• הוסף לסימניות
אין לי אופציה לשלוח הודעה פרטית, לכן אשמח מאוד אם מישהו יעשה לי טובה וישלח לשלושתם:
@עו"ד נתן רוזנבלט
@יעקב רייניץ
@איצ'ה קו המידע
את ההודעה הראשונה באשכול ויעלה את התשובות פה, תודה רבה!
אף אחד משלושתנו לא יענה לך ככה בשלוף
צריך לקרוא חמישים עמודים של שמאות וכו'
כדי לענות באופן מינימלי
וגם אז - נבואה ניתנה אתה יודע למי...

• הוסף לסימניות
אף אחד משלושתנו לא יענה לך ככה בשלוף
צריך לקרוא חמישים עמודים של שמאות וכו'
כדי לענות באופן מינימלי
וגם אז - נבואה ניתנה אתה יודע למי...
יש אנשי מקצוע שיעברו לי על כל החומר?
ומה עוזר איש מקצוע אם אי אפשר לדעת? שגם הוא יעשה כסף עלי?

• הוסף לסימניות
@א פאשעטע יוד
מס' תב"ע החלה במקום יש לך? גוש חלקה אתה יודע? משהו שמקרב אותך לקרקע ספציפית יותר מ"פרוייקט בבאר יעקב" (שאף אחד לא הבטיח לך שזה באר יעקב בארץ...)

• הוסף לסימניות
על זה בדיוק כתבתי פה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה