- הוסף לסימניות
נכון לעכשיו- תלוי בגיל. מעל גיל 24 מגדל הסכימו לבטח אותילנהג חדש ננכון ללפני כמה חודשים רק שומרה הסכימו לבטח
במגדל- 3500 שחלביטוח צד ג וחובה - יעלה בסביבות 5000 לשנה
בלי סוכן
נכון לעכשיו- תלוי בגיל. מעל גיל 24 מגדל הסכימו לבטח אותילנהג חדש ננכון ללפני כמה חודשים רק שומרה הסכימו לבטח
במגדל- 3500 שחלביטוח צד ג וחובה - יעלה בסביבות 5000 לשנה
שנה ראשונה ???נכון לעכשיו- תלוי בגיל. מעל גיל 24 מגדל הסכימו לבטח אותי
במגדל- 3500 שח
בלי סוכן
בדרך כלל תלוי גם באיזה רכב מדובר וכמה סמ"קשנה ראשונה ???
אם כן זה מחיר הכי זול שיש
זה הזוי כי אני אחרי הנחה קיבלתי ב6000 לשנה
עדיין מאד זול!!בררתי עכשיו במגדל והמחיר של 3500 זה רק למי שיש כבר וותק של שנה +
פחות מחצי שנה רשיוןשנה ראשונה ???
אם כן זה מחיר הכי זול שיש
זה הזוי כי אני אחרי הנחה קיבלתי ב6000 לשנה
לא קיים.במגדל- 3500 שח
מציאות.לא קיים.
יש כאן איזשהי קומבינה [רישום דרך מבוגר וכדו'], אחרת, אין סיכוי.. זה לא המחיר.
גם אני חושב כך כי שניסתי לבטח את עצמי (חצי שנה עם רשיון ) האתר של מגדל לא נתן לילא קיים.
יש כאן איזשהי קומבינה [רישום דרך מבוגר וכדו'], אחרת, אין סיכוי.. זה לא המחיר.
הנציגה באמת ביקשה אישור מיוחד מהמנהל שלה כי אני עם פחות משנה רשיון אבל הוא אישר כי אני מעל גיל 24גם אני חושב כך כי שניסתי לבטח את עצמי (חצי שנה עם רשיון ) האתר של מגדל לא נתן לי
במה צריך להיות מבוטח בשביל לשכור רכב?רק תבדוק לפני שאתה מבוטח בהכל
תתקשר אליה תגיד לה שאתה משיג לה עוד 5 לקוחות חדשים בתנאי שהיא נותנת להם את המחיר הזה.מציאות.
פשוט התקשרתי למגדל וקיבלתי את זה
אני בשמחה ישלח לך את הפוליסה במייל להתרשמות.
ואוכל גם לשלוח אותך להיא שהציעה לי את זה- השארתי פרטים וחזרה אלי...
בכיף אני אשאל אותה אם היא יכולה לעשות מחיר כזה לעוד אנשים. אפילו לא התמקחתי על המחיר הזה ולכן זה מוזר לי שזה כזה טרוףתתקשר אליה תגיד לה שאתה משיג לה עוד 5 לקוחות חדשים בתנאי שהיא נותנת להם את המחיר הזה.
כולם כאן נרשמים אצלך, ואתה לוקח על זה 200 ש"ח מכל אחד והופך לסוכן ביטוח.
לאיזה גיל ?באור ביטוח בסביבות 4300 כולל צד ג' וביטוח מקיף
פחות משנה רשיון
חברת ההשכרה מבטחת את הרכבבמה צריך להיות מבוטח בשביל לשכור רכב?
יש להשכרה ביטוחבמה צריך להיות מבוטח בשביל לשכור רכב?
אבל עד כמה שידוע לי בנהג חדש אף אחד לא נותן ביטול השתתפותיש להשכרה ביטוח
רק צריך לבדוק איתם בדיוק מה הביטוח כולל
בד"כ יש אופציה לביטול השתתפות מלאה או לכל הפחות הפחתת השתתפות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים