כללי מישהו יודע מאיפה התמונה הזו והאם יש עליה זכויות?

• פותח הנושא טש
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עזרתכם חשובה לי

קבצים מצורפים

• Recycle Arrows Around House.jpg
    1.5 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
חסכת 100 דולר :)

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה לעונים. ללינק הראשון אני חסומה. לגבי הלינק השני - הבנתי שבזאר דיזיין הוא משהו שממש לא בטוח לקחת משם. מהו האתר הראשון? מישהו יכול לענות או אם זה חינמי - להוריד לי

• הוסף לסימניות
זה לא חינמי

• הוסף לסימניות
סתם עולה לי עכשיו שאלה. אני לא מבינה: בא נאמר ששמעתי על תמונה שהיא לא חינמית ואני רוצה את התמונה המסוימת הזו. אני הולכת ובונה לבד כזה דבר.
איך אמורים לדעת אם יש לי את זה כי קניתי או שאולי בניתי לבד או יש לי בלי זכויות?
הא?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שהזכויות יוצרים הם רק על הביצוע....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טש;343945:
סתם עולה לי עכשיו שאלה. אני לא מבינה: בא נאמר ששמעתי על תמונה שהיא לא חינמית ואני רוצה את התמונה המסוימת הזו. אני הולכת ובונה לבד כזה דבר.
איך אמורים לדעת אם יש לי את זה כי קניתי או שאולי בניתי לבד או יש לי בלי זכויות?
הא?

באופן כללי:
אם יצרת את אותו אובייקט/תמונה אחד-לאחד, בלי שום שינוי, יש בסיס לתביעה על הפרת זכויות יוצרים.
אבל אם הכנסת שינוי מסויים שיוצר הבדל מובחן בין המקור לעבודה שלך, הבסיס לתביעה כבר לא כל כך מוצק ויש הרבה יותר מקום לטעון שזו לא העתקה, אלא רק "מקור השראה".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה