דרוש מידע מישהו יודע מה הטלפון של בעלי ערוץ 14 יצחק מירילשוילי?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שהוא לא גר בארץ בכלל..
אולי תשיג את המספר של הווצאפ

• הוסף לסימניות
אני חייב לדבר איתנו על נושא רציני.
שואלת ברצינות:
הגיוני שאדם כזה יפרסם את מספרו ברבים לכל אחד?
ואז, אם יש יחיד סגולה בפורום שיש לו את המספר - הוא יכתוב אותו כאן?

תנסה לחפש בגוגל דרכים ליצור קשר עם הערוץ. בדר"כ למקומות תקשורות (עיתןנים, ערוצים וכו), יש איזה מייל אדום/ קו אדום להעברת מידע חשוב לערוץ. אבל זה עובר מסננת ולא ישר לבעלים. אולי תתחיל מזה.

• הוסף לסימניות
שואלת ברצינות:
הגיוני שאדם כזה יפרסם את מספרו ברבים לכל אחד?
ואז, אם יש יחיד סגולה בפורום שיש לו את המספר - הוא יכתוב אותו כאן?

תנסה לחפש בגוגל דרכים ליצור קשר עם הערוץ. בדר"כ למקומות תקשורות (עיתןנים, ערוצים וכו), יש איזה מייל אדום/ קו אדום להעברת מידע חשוב לערוץ. אבל זה עובר מסננת ולא ישר לבעלים. אולי תתחיל מזה.
כבר ניסיתי להתקשר לערוץ וגם לשלוח מייל, אבל הם אף פעם לא עונים.

אני צריך לדבר עם יצחק מירילשוילי עצמו על נושא רציני.
@צור לוי המספר של מנכ"ל הערוץ גם יעזור?
בהחלט.

• הוסף לסימניות

אני צריך לדבר עם יצחק מירילשוילי עצמו על נושא רציני.

בהחלט.
אני אשמח אם תוכלו להשיג לי את הטלפון של יצחק מירילשוילי ליתר ביטחון.

• הוסף לסימניות
אם מישהו יודע את הטלפון של המנכ"ל אריאל אדרי, אני יותר מאשמח שהוא ימסור לי אותו. בנוגע למספר ששלחו לי, הוא נראה לי לא מעודכן. כששלחתי הודעה, אף אחד לא ענה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מספר הוואצאפ של שירות הלקוחות של המגזין - שם עונים, גם אם לוקח יום יומיים, יוכלו לקדם אותך
⁦+972 72-200-0220⁩

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה