כללי מישהו יודע מה הם שני סוגי הפונטים המצורפים?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לדעת את שמות הפונטים ואיזה חברה.
יעזור לי מאד!!!

תודה רבה מראש

קבצים מצורפים

• זיהוי פונטים.jpg
    KB 369.6 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ZEREM;825183:
אני צריכה לדעת את שמות הפונטים ואיזה חברה.
יעזור לי מאד!!!

תודה רבה מראש

שניהם פונטביט. הראשון מלמעלה זה הדסה חדש( נראה לי גרסה ישנה מזו שבקטלוג) השני זה תהילה

• הוסף לסימניות
תודה

הדסה חדש שקניתי לא מזמן נראה קצת אחרת בכמה אותיות לפחות!
איפה ניתן להשיג את הגירסה הזאת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ZEREM;825316:
הדסה חדש שקניתי לא מזמן נראה קצת אחרת בכמה אותיות לפחות!
איפה ניתן להשיג את הגירסה הזאת?

אני לא מגיר שום הדסה דומה לזה מלבד של פונטביט לכן אני מניח שזה גרסה ישנה שלהם. אם כן, פנה אליהם ובקש גרסה ישנה פלונית.שלח הדוגמה שיראו מה אתה צריך.

• הוסף לסימניות
קוראים לפונט הזה HadasaNew שזה הדסה חדש של פונטביט, אכן הגירסה העכשוית נקראת FbHadasaNewBook ויתכן שמזה נובע השינוי עיצוב הפונט.
נ.ב.
ידוש אצלי שהם מעדכנים את העיצוב של הפונט בלי ליצור פונט חדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה