מישהו יודע מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לפתוח את ג'ימייל, וככה הוא כותב לי:
לא ניתן לגשת לאתר הזה

mail.google.com סגר את החיבור באופן בלתי צפוי.
נסה:
לטעון מחדש את הדף
לבדוק את החיבור
‏לבדוק את שרת ה-Proxy ואת חומת האש

בדוק את חיבור האינטרנט:
בדוק את הכבלים והפעל מחדש את הנתבים, המודמים ושאר התקני הרשת שאתה משתמש בהם.
‏שנה את הגדרות חומת האש או האנטי-וירוס כדי לאפשר ל-Chrome לגשת לרשת.
אם היא כבר רשומה כתוכנית המורשית לגשת לרשת, נסה להסיר אותה מהרשימה ולהוסיף אותה שוב.
‏אם אתה משתמש בשרת Proxy...:
‏בדוק את הגדרות שרת ה-proxy או פנה למנהל הרשת כדי לוודא ששרת ה-proxy פועל. אם אינך סבור שעליך להשתמש בשרת proxy: ‏עבור אל תפריט Chrome ‏> הגדרות > הצג הגדרות מתקדמות... > ‏שנה הגדרות שרת Proxy... > הגדרות LAN ובטל את הבחירה באפשרות "השתמש בשרת עבור רשת LAN".

תודה רבה מאד למי שיכול לעזור לי!

• הוסף לסימניות
בכל הדפדפנים זה קורה?
ניסית הפעלה מחדש של המחשב?
להוציא את הראוטר מהחשמל ל-10 שניות?

• הוסף לסימניות
מוכר לי כבעיה בגלל נתיב
דיברתי איתם לפני בערך כחודש ולא היה להם פיתרון
כנראה שכבר יש
בכל אופן ריסטרט עוזר עד שזה קורה שוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה