מישהו יודע מה זה?
כ כוח עזר משתמש מקצוען 24/1/23 הוסף לסימניות #2 נכתב ע"י שלחן עורך: צפה בקובץ המצורף 1296574צפה בקובץ המצורף 1296573 לחצ/י כדי להרחיב... כיבוי אוטומטי למחשב
נכתב ע"י שלחן עורך: צפה בקובץ המצורף 1296574צפה בקובץ המצורף 1296573 לחצ/י כדי להרחיב... כיבוי אוטומטי למחשב
ה הקרמלין במוסקבה משתמש מקצוען 24/1/23 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י שלחן עורך: צפה בקובץ המצורף 1296574צפה בקובץ המצורף 1296573 לחצ/י כדי להרחיב... המחשב שלך טופל ע''י גורם אם המחשב והתוכן שבו חשוב לך תכין כסף והרבה!!!
נכתב ע"י שלחן עורך: צפה בקובץ המצורף 1296574צפה בקובץ המצורף 1296573 לחצ/י כדי להרחיב... המחשב שלך טופל ע''י גורם אם המחשב והתוכן שבו חשוב לך תכין כסף והרבה!!!
ש שלחן עורך מהמשתמשים המובילים! פרסום וקופי עריכה תורנית 24/1/23 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י הקרמלין במוסקבה: המחשב שלך טופל ע''י גורם אם המחשב והתוכן שבו חשוב לך תכין כסף והרבה!!! לחצ/י כדי להרחיב... להלחיץ גם אשתי יודעת. תודה. בדקתי, וזו אכן תוכנה אמינה לכיבוי המחשב בשעה מסויימת לבד. הכל בסדר ברוך השם. אני לא יודע מה לעשות עם הכסף שהכנתי, והרבה... יש לך רעיון?...
נכתב ע"י הקרמלין במוסקבה: המחשב שלך טופל ע''י גורם אם המחשב והתוכן שבו חשוב לך תכין כסף והרבה!!! לחצ/י כדי להרחיב... להלחיץ גם אשתי יודעת. תודה. בדקתי, וזו אכן תוכנה אמינה לכיבוי המחשב בשעה מסויימת לבד. הכל בסדר ברוך השם. אני לא יודע מה לעשות עם הכסף שהכנתי, והרבה... יש לך רעיון?...
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת