מישהו יודע מה עם ה'חופשי סטודנט' של אגד השנה?

• הוסף לסימניות
בעיקרון ה'חופשי' משנה שעברה בתוקף עד ה-15/10, אבל כמעט אף מוסד לימודים לא מנפיק כרטיסי סטודנט קודם, כך שאי אפשר להזמין כבר 'חופשי' חדש.
בשנה שעברה הרבה שילמו על הנסיעות בסוף החודש [גם אני :(] ולבסוף אגד האריכה את תוקף הכרטיס בכמה שבועות, ויצא ששילמנו לחינם.
מישהו יודע מה קורה עם זה השנה?

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי (בגוש דן) בקניית חופשי חודשי זה לא משנה מבחינת המחיר אם זה סטודנט או רגיל.
וכן, לי זה יוצא מאוד משמעותי ההנחה ומעצבן שיקח המון זמן עד שינפקו לי כרטיס סמינר חדש. חבל על הכסף!
(חוצמזה שכל נסיעה באוטובוס אני מקבלת הודעה לחדש את הפרופיל. כל נסיעה. אפילו אם אני במעבר!)

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור לך

קבצים מצורפים

• הנחיות-הנפקת-רב-קו-סטודנט-שנהל-תשעג.pdf
    KB 290.8 · צפיות: 79
  • רשימת-המוסדות-המוכרים-אוגוסט-2012.pdf
    KB 218.1 · צפיות: 60
  • הוסף לסימניות
בדיוק היום קיבלתי על זה טופס...
התאריך של הכרטיס החדש יהיה מה -15.10.12- 14.10.13
כך שזה יוצא בדיוק באותו יום שפג הכרטיס הקודם, ולא צריך לשלם בסוף החודש.
אגב, המחיר עלה ולמרחבי ירושלים זה עולה עכשיו 1410 ש"ח.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על המידע.
ו-אנדי, גם הכרטיס הנוכחי היה בתוקף מה-15/10/11, הבעיה היא שאגד לא מוכנים להנפיק כרטיס חדש לפני שיש כרטיס סטודנט [אמיתי, לא מספיק אישור לימודים] ולכן א"א להתכונן עם זה מראש.
מעצבן שהסיפור הזה חוזר על עצמו כל שנה מחדש.
בשנה שעברה, כאמור, הם אישרו לבסוף להמשיך עם ה'חופשי' מהשנה הקודמת עוד קצת, לי זה כבר לא עזר, כי קניתי חופשי חודשי חד פעמי לאותו חודש :(

• הוסף לסימניות
בטוח שאגד לא מקבלים אישור למודים?
שנה שעברה אמרתי להם שעוד לא הנפיקו לי והם קבלו.

• הוסף לסימניות
אז זהו, שב"ה החליטו השנה להתחשב בנו ואפשר להנפיק חופשי סטודנט עם אישור לימודים לשנה זו + כרטיס סטודנט משנה שעברה. [מתאים רק למי שכבר יש כרטיס, לא לסטודנטים חדשים].

תודה לכל מי שתרמה מידיעותיה ומניסיונה :)

• הוסף לסימניות
אז זהו, שב"ה החליטו השנה להתחשב בנו ואפשר להנפיק חופשי סטודנט עם אישור לימודים לשנה זו + כרטיס סטודנט משנה שעברה.

תודה! יש לך מושג אם זה תקף גם לסופרבוס? איפה אני יכולה למצוא את המידע הזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה