מי אמר????אמרו שהחדש הודיע לבנות שמתחילים בראשון...
עולות לט'מי אמר????
זה לא אומר כלום.אמרו שהחדש הודיע לבנות שמתחילים בראשון...
עשו את זה להרבה בנות והערייה אמרו להם לבוא ביום הראשון להתישב בכיתה אפילו שהם לא רשומות!אני מכירה בת שהלכה למבחני מיון (הערייה הודיעה לה שהיא התקבלה)
ולא היה אותה ברישומיםם עצובבבבב![]()
אני מכירה בנות שלא קשורות לישן משום צורה - ולא התקבלו (יש להם אחיות בסניף--)חלק גדול מהבנות הן כאלו שנרשמו מראש לישן [אולי אפילו כולן?]
הן ילכו בשמחה רבה לסמינר שרצו מלכתחילה
וכמובן שהכיתות הנוספות לא יורכבו אך ורק מהבנות שהתקבלו עכשיו אלא שכל הבנות בט' יחולקו ליותר כיתות
לא הודיעו----אמרו שהחדש הודיע לבנות שמתחילים בראשון...
אני סקפטית מאד לגבי זהוכמובן שהכיתות הנוספות לא יורכבו אך ורק מהבנות שהתקבלו עכשיו אלא שכל הבנות בט' יחולקו ליותר כיתות
הסניף גם קיבל 70 נוספות כך שזה לא ממש תשובה,אני סקפטית מאד לגבי זה
כמו שאני רואה את המצב הישן פשוט לקח על עצמו את העול של הסמינרים האחרים ובשנים הקרובות זה יהיה כאילו סניף של הישן
כל שנה הבנות שלא יתקבלו לסמינרים האחרים ילכו לכיתות האלו שיפתחו עבורן ואז לא יהיה להן פתחון פה הרי יש לכן מקום בישן לכו לשם
וסתם כך אני לא מבינה למה הטענה שיש לכן מקום במקום אחר לא רלוונטית עכשיו-במקום להתעקש על 3 הגדולים שלא מעוניינים בכן מכל הסיבות הטובות שבעולם לכו למקום שרוצה אתכן (הנ"ל נכתב לבנות בכורות חלשות וכו' לא לאחיות....)
אני מבררת בדיוק כמה הוא קיבלאבל הסניף ממש לא קיבל את כולם!!!!
ג"כ בברורהם רוצים לפתוח כיתצה של ספרדיות עם דלת נפרדת!!!!!
לגבי זה זו האמת אין מה לעשותאני מכירה אחת שכל הזמן מנסה ואומרים לה שאין מה לעשות אין מקום!!
אני לא יודעת על מקרוב על בת שלא התקבלה ולא שמעתי על אחיות שלא התקבלו אם כי אני לא שוללתאבל תחשבי על בנות עם אחיות שעכשיו אותם לא קיבלו ואחיות שלהם בסמינר
והם אמרו לכווולם שהם הולכות לסניף--
הסמינרים הגדולים - גדולים
מי שרוצה כיתה קטנה ויותר יחס שתלך לסמינרים קטנים, יש בשפע
אני חושבת שעדיף שיהיה קצת יותר צפוף מאשר שבת תשב בבית!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא יודעת על מקרוב על בת שלא התקבלה ולא שמעתי על אחיות שלא התקבלו אם כי אני לא שוללת
לגבי כיתה קטנה זה לא ענין של רצון שתהיה כיתה קטנה בסמינר גדול זה עניין שאין מעבר בין הטורים!!!
ואני למדתי באחד הגדולים בכיתה של 40-44 תלמידות ואין כמעט מקום.....
או שתתפשר (לטענתה) ותלך א לסמינר יותר קטן ב לסמינר ספרדיאני חושבת שעדיף שיהיה קצת יותר צפוף מאשר שבת תשב בבית!!!!!!!!!!!!!!!!!
דיברתי על אשכנזיותתת שיש להם אחיות בסמינר ומשפחות טובות מה הם יעשו למען ה' בסמינר ספרדי???????????????????או שתתפשר (לטענתה) ותלך א לסמינר יותר קטן ב לסמינר ספרדי
ודרך אגב הבנות שלא התקבלו הן גם ספרדיות וגם אשכנזיות
אם אין מקום גם לספרדיות וגם לאשכנזיות אולי שהספרדיות ילכו לסמינרים הספרדים ואז יהיה מקום לאשכנזיות בסמינרים שלהן???לאשכנזיות אין סמינרים אחרים.....
ענית את התשובהדיברתי על אשכנזיותתת שיש להם אחיות בסמינר ומשפחות טובות מה הם יעשו למען ה' בסמינר ספרדי???????????????????
יאללה שהספרדים יפנו מקום חחחח
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים