מישהו יודע על תוכנה להשבת אבידה?

• הוסף לסימניות
יש בביתנו שלוחה של הגמח הארצי להשבת אבידה.
אנחנו לא עומדים בעומס הפניות וחבל, כי אנחנו לא יכולים לתת מענה לכל
המאבדים \ המוצאים.
רציתי לשאול האם יש למישהו מושג על תוכנה של מסד נתונים עם אפשרות הצלבת מידע.
החלק שלנו בגמח הוא האלקטרוניקה- מצלמות, נגנים, מחשבים...
אם מישהו יוכל לעזור (יתכן ונצליח להשיג תשלום סימלי לצורך כך.) או יודע על מישהו\י שעשו תוכנה כזו לפרויט או משהו כזה ומוכנים להעביר/למכור- נשמח להתעדכן באישי או בנייד שלי, 0527165603
תזכו למצוות רבות!!!
וד' הטוב יחזיר לכם בכפל כפליים. אמן!

• הוסף לסימניות
ראיתי ביתד מודעה שמדברת ג"כ על תוכנה.
אולי משהו מכיר?...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0527165603;820217:
יש בביתנו שלוחה של הגמח הארצי להשבת אבידה.
אנחנו לא עומדים בעומס הפניות וחבל, כי אנחנו לא יכולים לתת מענה לכל
המאבדים \ המוצאים.
רציתי לשאול האם יש למישהו מושג על תוכנה של מסד נתונים עם אפשרות הצלבת מידע.
החלק שלנו בגמח הוא האלקטרוניקה- מצלמות, נגנים, מחשבים...
אם מישהו יוכל לעזור (יתכן ונצליח להשיג תשלום סימלי לצורך כך.) או יודע על מישהו\י שעשו תוכנה כזו לפרויט או משהו כזה ומוכנים להעביר/למכור- נשמח להתעדכן באישי או בנייד שלי, 0527165603
תזכו למצוות רבות!!!
וד' הטוב יחזיר לכם בכפל כפליים. אמן!

כמוני כמותכם, אני בשלוחה של ארנקים ומזוודות.
..."תגידו כל מוצאי שבת חייב להיות בין 50 ל-100 טלפונים???" :)הייתי כבר עוברת בעצמי בכל תחנות האוטובוסים ומלקטת אבדות בשפע היה יותר מהר...

אבל שווה להצטרף לגמ"ח רק בשביל לראות "מי כעמך ישראל"-אכפת לאנשים מרכוש של אחרים ואפילו רק שטר של 20 ש"ח בארנק פשוט.

תוכנה היתה אכן היתה יעילה, אשמח אם כן גם להעזר בכזו.
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
כדאי להתחיל לעדכן הכל באתר הגדול הזה:
http://www.ebood.co.il/
ואולי יהיה סיכוי יותר גדול למצוא כל דבר.
זה נראה לי נכון שכל גמח השבת אבידה יעדכן בו זמנית באתר הזה!!

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת יש למישהו תוכנה כזו?
אנחנו לא מחוברים לאינטרנט במחשב שהקדשנו לזה...

• הוסף לסימניות
אפשר לבנות באקסס.
אולי יש לי רעיון. אם אתם לא צריכים משהו מקצועי, יש המון בנות שעושות פרוייקט באקסס. אני זוכרת שחיפשתי בנרות נושא מעניין לעשות עליו את העבודה. בסוף עשיתי סתם על משהו טיפשי. אם היה לי נושא נחמד שגם יכול לעזור למישהו- ברור שהייתי עושה את הפרוייקט על זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה