מישהו יוכל להסביר לי בפירוט איך אני יוצרת שיפוע לגג בתוכנת רוויט.

• הוסף לסימניות
לאחר שיצרתי גג שטוח,אני לוחצת עליו נוצר לי קו ורוד.
אני הולכת בסרגל הכלים למצב עריכה- footprint edit
אחר כך הולכת בסרגל הכלים למעלה לפקודה שנקראת-slope arrow
אני יוצרת חץ מנקודת התחלת השיפוע ועד לסיומה.
מעכשיו הסתבכתי מה עושים,כדי ליצור את השיפוע המבוקש בתמונה למטה.

זה דיי דחוף אשמח לכל עזרה.

קבצים מצורפים

• תכנית גג.jpg
    תכנית גג.jpg
    KB 29.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
הבנתי שלאחר מכן אני לוחצת בתפריט-prpertinst
בטבלה למטה בפקודת specify ,יש 2 אופציות:
1-height at tail
2-slope
מה אני עושה הלאה ,כי כשאני לוחצת על הקו הרוד,כדי להגדיר רק אותו בשיפוע מסויים ושאר הקווים
בשיפוע 0,אני נפתחת לי חלונית שאומרת:
The tails of slope arrows must not lie in interior of slope defining lines.
תרגום-אסור שזנבות חיצי המדרון יהיו מונחים בתוך החלק הפנימי של קווי המדרון.
מה עושים ?

• הוסף לסימניות
למה שלא תעבדי עם פקודת modify sub eelement?
הרבה יותר קל ופשוט.
בגדול אני אף פעם לא עושה שיפוע לריצפה בדרך הזו, אבל אם את בכל זאת רוצה ככה ממה שאני מבינה לפי התיאור שלך זה כנראה דומה למדרגות- הקו של החץ עליה חייב להיות לכל אורך השרטוט של השיפוע/עובר אותו אבל לא קצר ממנו!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה