עזרה מישהו יכול בבקשה לעזור?

• הוסף לסימניות
אני חדשה באתר, ואני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך האתר פועל ואם אפשר אז איך נרשמים לכל מיני פורומים ואיך כותבים תגובות כי חוץ מפה אני לא מצליחה לכתוב תגובות...:(

• הוסף לסימניות
1767545996891.png

• הוסף לסימניות
נכנסתי לויקיפרוג ולא הצלחתי להבין מה אני אמור לעשות

• הוסף לסימניות
אני חדשה באתר, ואני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך האתר פועל ואם אפשר אז איך נרשמים לכל מיני פורומים ואיך כותבים תגובות כי חוץ מפה אני לא מצליחה לכתוב תגובות...:(
יש הרבה פורומים שצריך הרשאה מיוחדת כדי לכתוב שם, [קהילת צילום, קהילת כתיבה, ועוד היד נטויה...]

• הוסף לסימניות
אתר פרוג בהחלט אתר מורכב אבל אחרי כמה זמן מתרגלים...

• הוסף לסימניות
אכן נסיון להבין את הכללים רק מ"ויקיפרוג" הוא מרוכב, ונוטה להיכשל מעיקרו.
אגיד לך מה אני עשיתי. כשהיתה לי שאלה - פשוט עשיתי חיפוש בפרוג על מילות המפתח, קיבלתי אשכולות שדיברו על כל ענין.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אכן נסיון להבין את הכללים רק מ"ויקיפרוג" הוא מרוכב, ונוטה להיכשל מעיקרו.
אגיד לך מה אני עשיתי. כשהיתה לי שאלה - פשוט עשיתי חיפוש בפרוג על מילות המפתח, קיבלתי אשכולות שדיברו על כל ענין
אני לא מדברת רק על פתיחת אשכול אני מדברת בכללי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה