עזרה מישהו יכול להלוות גיטרה לשבוע באיזור המרכז?

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים ללוות גיטרה לשבוע באיזור ביתר וירושלים לצורך לימודים ראשונים (לראות אם הבחור מתחבר, אם כן נקנה לו, חבל לבזבז כמה מאות על ספק)
כמובן שעל הנזק הכי קטן אם יקרה נשלם את מלא הסכום
מי שיוכל אנחנו נבוא לקחת ונבוא להחזיר מכל מקום
יישר כח עצום מראש

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים ללוות גיטרה לשבוע באיזור ביתר וירושלים לצורך לימודים ראשונים (לראות אם הבחור מתחבר, אם כן נקנה לו, חבל לבזבז כמה מאות על ספק)
כמובן שעל הנזק הכי קטן אם יקרה נשלם את מלא הסכום
מי שיוכל אנחנו נבוא לקחת ונבוא להחזיר מכל מקום
יישר כח עצום מראש
בשמחה רבה בביתר עלית

• הוסף לסימניות
תודה ענקית
גיטרה קלאסית?

• הוסף לסימניות
@ישראל מאיר קרישבסקי תוכל לשלוח הודעה לכתובת המייל הזאת כדי שנוכל לסכם בבקשה כיצד נעביר את הגיטרה?
shuelfikah # gmail .com
להחליף את הסולמית ב@ ולבטל רווחים
יישר כח ענק מראש.

• הוסף לסימניות
הסתדר? יש לי בירושלים... מעוניינת למכור את הגיטרה שלי ולקנות חדשה..

• הוסף לסימניות
לא הסתדר, אין לי מושג למה הוא לא מגיב
אני מחפש להלוות לשבוע בלבד, כשעל השריטה הכי קטנה נשלם את מלוא הסכום.
יש מצב?

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר ישראל מאיר קרשיבסקי הביא לי גיטרה.
יברך ה' חילו ופועל ידיו תרצה.

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול יש למישהו גיטרה יד שניה למתחילים...
leshemroni4$ gmail

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה