מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב לphp

• הוסף לסימניות
אני רוצה עכשיו ללמוד בצורה יסודית php, מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב?
הבנתי שבעברית אין ספרים באמת ברמה אז אני כנראה יילמד באנגלית, ראיתי ביוטיוב בעירוץ שאני סומך עליו ביקורת טובה על הספר php for the web by larry ullman רק שהביקורת היא מלפני שנתיים ואולי השתנה משהו, מישהו פה נתקל בספר האמור?
הנה קישור לספר
http://m.bookdepository.com/PHP-for-Web-Larry-Ullman/9780321733450
תודה מראש למגיבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1513215:
תודה..
יש לשתי הספרים גירסאות חדשות יותר, זה משנה?

כנראה עדיף לקנות את הגירסה העדכנית

• הוסף לסימניות
אני כנראה יקנה את מה ששייע המליץ
PHP Solutions: Dynamic Web Design Made Easy
third edition
אני יקנה בהתחלה רק את הספר הזה, הוא נראה לי הכי מעודכן וערוך יפה עם הרבה צילומי מסך צבעוניים, ככה שקל יותר להבין.

• הוסף לסימניות
הגיע לי היום, נראה ספר טוב, התמונות הצבעוניות זה רק במהדורה הדיגיטלית שמראים באמזון בדוגמא........

• הוסף לסימניות
אם כבר, עדיף ללמוד בסרטונים לא?
הנה יש פה ביוטיוב משהו שנראה מענין.
אני מתכננת ללמוד PHP רק שלא מוצאת זמן לאחרונה לגשת לזה
https://www.youtube.com/watch?v=n8-QO6WMyQE

• הוסף לסימניות
אני יביא לך משהו יותר טוב
https://www.youtube.com/user/SoleroWeb1/playlists
בכל מקרה אני למדתי הרבה דברים מיוטיוב אבל נושא שרוצים לדעת באמת אז צריך ספר.
1. אפשר לשים סימונים על קטעים מסוימים, כשאת מחפשת קוד מסוים אז את יודעת איפה הוא.
2. בשביל ללמוד מיוטיוב צריך זמן מול מחשב, וזה דבר כמעט בלתי אפשרי ללמוד רצוף בלי אימיילים וכ"ו, ספר זה הכי נוח למצוא זמן.
3. ככה אני גם כן משפר את האנגלית שלי :)

• הוסף לסימניות
וואו נראה טוב. מי זה אלי נעים הזה?

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את הספר שכתבת של larry ullman, אבל אני רק יכול להגיד לך שהוא אחד הכותבים המוכשרים שאני מכיר. קניתי ממנו ספר על Yii בזמנו, והוא יודע להסביר את הדברים בצורה ממש מושלמת.

• הוסף לסימניות
קראתי כבר 80 עמודים ואני ממליץ על הספר לכל מי שמחפש, ספר ברור ועדכני.
בכל מקרה "תמנתי" אני עכשיו יכול להגיד בביטחון שאי אפשר להקיף בסרטונים את הכל וחייבים ללמוד את זה מספר מקיף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1555483:
קראתי כבר 80 עמודים ואני ממליץ על הספר לכל מי שמחפש, ספר ברור ועדכני.
בכל מקרה "תמנתי" אני עכשיו יכול להגיד בביטחון שאי אפשר להקיף בסרטונים את הכל וחייבים ללמוד את זה מספר מקיף.

בעברית? איפה אפשר להשיג אותו?
ואגב, אתה מכיר את הקוק -בוק של ערן בורוכוב? מה דעתך עליהם?

בקשר לסרטונים, מסכימה שאי אפשר להקיף, אבל יש סרטונים מדהימים. צריך לדעת איזה לצפות. יש חלק שמסבירים עם קול שלב אחר שלב.

• הוסף לסימניות
אני דיברתי על הספר שSHIA המליץ לי עליו php solutions made easy by david powers third edition זה ספר באנגלית אבל הוא כתוב ממש טוב. איך שהוא בנוי זה שהוא כל פעם תופס נושא, לדוגמא יצירת טופס צור קשר, וכותב בדיוק איך עושים אותו כולל פירוט והסבר של כל הקוד.
לגבי הקוק בוק אין לי מושג. ולגבי הסרטונים אני עדיין חושב שזה לא כמו לקרוא בספר כשהוא מסביר בדיוק את כל הכללים של התחביר לפרטי פרטים, וכשאת מחפשת משהו מסוים אז פשוט מדפדפים לעמוד X .

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמאד קשה ללמוד מספר. גם צריך הרבה זמן פנוי כדי להתעמק. לכן אני אישית מעדיפה ללמוד או מסרט, או ללמוד בכיתה שאז אני בכוח מפנה את עצמי ממה שקורה מסביב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה