כללי מישהו יכול להמליץ על מורה (אישה) מומחית בעיצוב אתרים

• הוסף לסימניות
לא קראתי בעיון :( רפרפתי, צילמתי והתקוממתי.
לא בסדר מצידי. אני משחזר שם...
:)

נ.ב. תצטרכי לתת שוב את התודות...

• הוסף לסימניות
אני מצרפת להמלצות על סאנשיין!!!!!!
מכל לב.
מקצועיות, מנוסה, וגם אישיות מיוחדת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;762046:
לא קראתי בעיון :( רפרפתי, צילמתי והתקוממתי.
לא בסדר מצידי. אני משחזר שם...
:)

נ.ב. תצטרכי לתת שוב את התודות...

לא התכוונתי להטריח, סורי
אבל התודות במקומן עומדות

• הוסף לסימניות
לסאנשיין ולריקי לא עשינו אאוטינג. רק לנטע. וזה בגלל שהיא למיטב ידיעתי מסכימה בפה מלא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;762066:
לסאנשיין ולריקי לא עשינו אאוטינג. רק לנטע. וזה בגלל שהיא למיטב ידיעתי מסכימה בפה מלא.
זה מה ששאלתי, אם יש רשות.

• הוסף לסימניות
היי, אתם חמודים!
רק עכשיו אני רואה את השירשור הזה.
עשיתי גוגל על שמי ומצאתי את השירשור הזה בשיפולי העמוד השני של התוצאות.
ובכן, צדקתם. אני נטע. שפיר.
ותודה על ההמלצות ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה