מישהו יכול להסביר לי איך מכניסים תיק עבודות? תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איפה שכתוב בפרופיל תיק עבודות אפשר להכניס רק וידאו?!
או שלא הבנתי:(

• הוסף לסימניות
לא, אפשר גם תמונות, אני התבלבלתי, זה לא בהגדרות משתמש אלא איפה שכתוב - הפרופיל שלי - תיקי עבודות - הוספת תמונות/ וידאו.

• הוסף לסימניות
למה לעבוד קשה? תעלי נושא חדש בפורום ותצרפי שם את העבודות שאת רוצה בתיק.

• הוסף לסימניות
פרוג לא מייבאים את תיקי העבודות מהאתר הקודם?

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי להעלות קבצי איורים, גם לפי העצה של לפתוח נושא ולצרף קבצים, ובכל מקרה הוא מעלה לי הודעת סירוב שהקובץ כבד מדי- למרות שזה גודל ממש קטן אפילו פחות ממגה או שתיים! אני לא יודעת מה הסיבה, אבל אם למישהו יש פתרון אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים יעל;n4911957:
אני ניסיתי להעלות קבצי איורים, גם לפי העצה של לפתוח נושא ולצרף קבצים, ובכל מקרה הוא מעלה לי הודעת סירוב שהקובץ כבד מדי- למרות שזה גודל ממש קטן אפילו פחות ממגה או שתיים! אני לא יודעת מה הסיבה, אבל אם למישהו יש פתרון אשמח לשמוע.
מוזר, אצלי זה עבד. הפכי את הציורים שלך ל72 dpi

• הוסף לסימניות
אוקי, המרתי את האיורים לjpeg ואז הצלחתי... תודה לכולם! מוזמנים להציץ...

• הוסף לסימניות
זה נראה כאילו נמחקו כמה הודעות מהשיחה הזאת.
אין כאן תשובה ברורה איך מעלים תיק עבודות,
אני מטיילת בכל ההגדרות ולא קולטת.
וכן- איך מכניסים תמונת משתמש? לא עשיתי את זה כשנרשמתי וכעת נותר לי הפרצוף האפור של פרוג.
אשמח לשמוע איך עושים את זה.
תודה.

• הוסף לסימניות
ואיך מסירים משו בתיק עבודות שהועלה פעמיים בטעות?
אני לא מוצאת אפשרות כזאת, כמה שחפרתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;n4932509:
ואיך מסירים משו בתיק עבודות שהועלה פעמיים בטעות?
אני לא מוצאת אפשרות כזאת, כמה שחפרתי...

כשאת נכנסת לתיק העבודות, את נכנסת לתקייה ששם נמצאת התמונה, בלי ללחוץ על התמונה, למעלה בצד שמאל, יש אייקון של עפרון וכתוב עריכה.
את לוחצת שם על התמונה שאת רוצה ונפתח כמין חלון עם כל התמונות. תלחצי על התמונה הספציפית ותראי שמופיע אייקון של פח למטה בצד שמאל של התמונה.
מקווה שזה ברור, יצא לי קצת ארוך...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הוו! מצאתי!
תודה על העזרה :)

• הוסף לסימניות
עדיין לא כתבו פה את התשובה לשאלה שפתחה את הפורום.
איך מעלים תיק עבודות?
בתוך "הפרופיל שלי" כתוב רק "הוספת וידאו".
וחוץ מזה, איך משנים את תמונת המשתמש?
בתודה
ש. רוזנשטיין

• הוסף לסימניות
הנה אני מצרפת תמונה עם הסבר, בהצלחה!

סליחה יש בעיה עם העלאה.

אז בקיצור: למעלה ליד הכניסה לפורום (איפה שהפרופיל) יש חץ קטן- הפרופיל שלי- מעביר לדף של הפרופיל. מצד ימין יש את תמונת הפרופיל ע"י לחיצה עליה נפתח חלון ואת יכולה לשנות שם את התמונה למה שאת רוצה.
לצד התמונה יש כותרות: תיק עבודות, אודות והמלצות.
הוא צריך להיות פתוח על תיק עבודות מלכתחילה ושם יש לך אופציה לצרף תמונה או וידאו.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה