דרוש מידע מישהו יכול להסביר לי את התופעה?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי את התופעה???????????
הייתי היום ברחוב בסביבות השעה 10 בבוקר. אני רואה עגלת תאומים נטושה. המשכתי ללכת ואז אני שומעת ציוץ מהעגלה. רק אז הבחנתי שיש שני יצורים קטנטנים בני שבועיים מתחבאים בתוך העגלה. הבכי של התינוק התחזק. הסתכלתי סביב, אף אחד מהעוברים לא אישר אפוטרופסות....
בנתיים אני מחזיקה את התינוק ומנסה להרגיע..
עברו חמש דקות (!!!!)
אישה אחת מגיעה.
תקשיבו תגובה:
ואויי, הרמת אותה? כל הכבוד.
שאלתי אותה מה זה חוסר האחריות הזו?? שתשמח שאני מצאתי אותם ולא איזה ...
היא עונה לי בלי להתבלבל (בטון הכי מחיוך שיש:(
שטויות, אף אחד לא היה לוקח אותם.
הייתי די בהלם. שאלתי אותה: תגידי אם זה היה צ'ק של מיליון דולר היית גם משאירה את זה ככה??
הי המשיכה ללכת. לא נראה לי שהיא שמעה בכלל...

זה לא פעם ראשונה. רק לפני שבועיים בדרכי לעבודה אני רואה ילד בן 3 משוטט לבדו ברחוב. למזלו זיהיתי את הפרצוף שלו. לקחתי אותו עד הבית. ביקשתי ממנו שיקרא לאמא. האמא הגיעה. לא נראה שהיה לה אכפת בכלל (חוץ מ "אה, הדלת כנראה היתה פתוחה. איזה קטע שהצלחת לזהות שהוא שלנו"...)

תאמינו לי, נתנו לי תחושה כאילו אני המוזרה...
התחלתי להתבלבל??
יש לאנשים ילדים מיותרים????
איך זה שאישה נכנסת לחנות ומשאירה את העגלה בחוץ. את הארנק היא לוקחת, אבל את הילד לא.
אני באמת רוצה לדעת, כמה כופר אמא היתה משלמת על כל ילד כזה???

סורי שנפלתי עליכם, אבל לא נרגע לי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
מזעזע!
גם אני נתקלתי בזה בשבועיים האחרונים בלב שכונה אמנם, אבל עדיין מקומם.
האדישות של האנשים יכולה להוציא מדעת.
אגב, היא לא היתה משלמת כופר כי "אף אחד לא לוקח אותם":mad: (היא היתה מאשימה את כל העולם וצווחת על כל העולם חוץ מאת עצמה)
לצערנו התופעה מצויה שהארנק יותר חשוב מהילדים... צאי לרחוב קניות ראשי והיווכחי בכך!

• הוסף לסימניות
הוא שייך למשפחה ברוכת ילדים
את זה לא אהבתי...
זה קורה למשפחות עם קצת/ הרבה ילדים
המשפחות שאכפת להן, זה לא יקרה גם יהיה להם 20 ילדים
ולמי שלא אכפת, גם בילד ראשון זה יכול לקרוא...

• הוסף לסימניות
שטויות, אף אחד לא היה לוקח אותם.
למה, אני הייתי לוקחת אותם
לקבל 2 תינוקות בלי לסבול הריון ולידה
אהה , וגם סתם כדי לראות את התגובה של האמא

לי זה קרה פעם ברחוב יפו עם אישה זקנה סיעודית בכסא גלגלים
שהכסא שלה נסע לתוך הפסים של הרכבת הקלה
שמעתי מרחוק כבר את הרכבת
רצתי והעליתי אותה למדרכה
מצאתי את עצמי בחורה צעירה עם זקנה
לא ידעתי מה לעשות
פתאום מרחוק רצה לה העובדת הזרה
שרק נכנסה לחנות והשאירה את הזקנה לחסדי האנשים

כמו הסיפור למעלה התעללות בחסרי ישע וחוסר אחריות מכפיר

• הוסף לסימניות
עצוב מאד,
אבל למה את הופכת את זה לתופעה?
אנשים חסרי אחריות יש בכל מקום, להם לא יעזור לך לכתוב, הם לא יבינו.
בתוך עיר ברוכת ילדים בליע''ר אנוכי יושבת, ולא נתקלתי בתופעה הזו, ב''ה, ולא כי אין לי עיניים, אלא כי זה לא 'תופעה'

• הוסף לסימניות
זה לא פעם ראשונה. רק לפני שבועיים בדרכי לעבודה אני רואה ילד בן 3 משוטט לבדו ברחוב. למזלו זיהיתי את הפרצוף שלו. הוא שייך למשפחה ברוכת ילדים שגרה בשכונה. לקחתי אותו עד הבית. ביקשתי ממנו שיקרא לאמא. האמא הגיעה. לא נראה שהיה לה אכפת בכלל (חוץ מ "אה, הדלת כנראה היתה פתוחה. איזה קטע שהצלחת לזהות שהוא שלנו"...)
ספציפית במקרה הזה- לא בטוח שהיא לא נבהלה. יכול גם להיות שלא היה לה נעים ממך ולכן התגובה הפחות מוצלחת. הרי גם מהתגובה שלה (הדלת כנראה היתה פתוחה) אפשר להבין שהיא לא מסכימה שיסתובב לבד ברחוב, אלא שהיתה כאן תקלה.

באופן כללי מסכימה עם נושא האשכול, וגם אני נתקלת לפעמים בהורים שנוהגים עם בצורה שנראית לי לא אחראית, אבל אני לא בטוחה שאשכול קיטור על ההורים חסרי האחריות יעזור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה