צודק בהחלט! קיבלתינכתב ע"י איצה מאייר;860444:אני רואה שכמה וכמה ניקים החליטו לכבוד השנה החדשה לפתוח בחרות של מי מרכל יותר טוב.
ח'ברה מישהו שכח פה לעשות ריסטרט???
גם צודק, אבל לפעמים גם תוך כדי בקורת ענינית יש לי סחף לבקורת זחוחה משהו.נכתב ע"י pinati;860455:יש פה כוונה ללמוד! ולא להעביר ביקורת משעמום. (כך אני חושבת)
להגיד ששנה הבאה זה שנה יוצא מן הכלל - שנה שלא צריך כלל... זה יעשה להם שירות הפוך ממה שהם רוצים.נכתב ע"י פרסומניק;860530:אז היו צריכים לכתוב "שנה חדשה - יוצאת מן הכלל"
בשביל להגיע לרמה הזו צריך כמה וכמה שנות נסיון,נכתב ע"י רמה פלוס;860931:ואחרי יומיים נפל לי האסימון...נראה לי---
אני חושבת שהם רצו להביע את החלקים שמרכיבים תמונה שלמה,
זה מזכיר לי את התמונות שמורכבות ממאכלים שמסתובבות הרבה ברשת, צרפתי דוגמאות להנאתכם...
נכתב ע"י אילה לב;860993:מדברים פה במילים של פרסומאים.
הקהל הקורא את העיתון לא ביקר מעולם בבצלאל ואפילו לא בסיעור מוחות (כמו פיקצ'ר פרפקט, אם יותר לי לנחש...) והוא לא יפקיד את הכסף שלו בכזה מקום. עובדה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים