מישהו יכול להעלות את מלברווייטס

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
וזה אחת ולתמיד ממגר את הוירוס הזה של התיקיות שנהפכות לקיצור דרך?
מה המהות שלו בעצם?

• הוסף לסימניות
מדינה דמוקרטית. זה זכותך וחובתך.

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
אולי מישהו ידע להסביר לי למה אני צריכה אותה אם השבוע במיוחד הבאתי טכנאי להתקין לי אנטי וירוס?
ה-הפיכת תיקיות לקיצורי דרך- זה לא וירוס??
מה היא עושה שאנטי וירוס לא עושה? (נווד סקיוריטי-משהו כזה)

• הוסף לסימניות
ועוד משהו-
זה תוכנה חינמית ברעיון?
כי רשום לי שזה גירסת נסיון ל-14 ים.
או שיש בזה מסלול חינמי ולא קלטתי?

• הוסף לסימניות
חינמי, ויש מסלול PRO.
ודעתי, שהPRO סתם משגע את השכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1061901:
והנה הקובץ עידכון

https://dl.dropboxusercontent.com/u/60236688/mbam-rules.exe

האמת לא ראיתי שהיא עוזרת הרבה , אבל בבקשה.

נכתב ע"י פרסומון;1061903:
הפעם אני חולק עליך ב-ג-ד-ו-ל.

זה עוזר מאוד
אבל............
זה לא הוקוס פוקוס שמפעילים את התוכנה וכל הקיצורים נעלמים לכל רוחות השמים
אלא שסורקים בתוכנה מוחקים את כל הוירוסים וכו', ולאחר מכן צריך למחוק מכל אונקי ואנקי את כל הקיצורים ולעשות גלוי את כל תיקיות המערכת שיצר באונקי וכו' וכו'
לסיכום: בכל הזבל שווירוס יצר תצתרך להתמודד אבל בשורש הבעיה טיפלה התוכנה

• הוסף לסימניות
צודק, וגם לא דיברתי על הוירוס הזה ספציפית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה