מישהו יכול להעלות כאן דוגמא טובה של קבלה לעוסק פטור

• הוסף לסימניות
ביקשתי הכל בכותרת..:) או שמא היתי צריכה להעלות ב"מתנות ובקשות"?

• הוסף לסימניות
דוגמא

מצ"ב קובץ. (בהנחיית יועצת מס)

קבצים מצורפים

• kabala.pdf
    KB 180.5 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
לזה התכוונת?

קבצים מצורפים

• קבלה דף ממו.jpg
    KB 277 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמובן היכן שכתוב ע.מ. צריך לכתוב ע.פ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתי לוי;564467:
מצ"ב קובץ. (בהנחיית יועצת מס)

היה כדאי להוסיף בקבלה בשורות הפירוט של השיקים, סכום של כל שיק.

• הוסף לסימניות
הי , תודה לכולם ..עזרתם לי מאוד, פשוט קצת הסתבכתי עם שלל הדוגמאות של בתי הדפוס בנט, עכשיו הכל ברור, תודה! ושאלה אחרונה.. הגודל זה A5?

• הוסף לסימניות
הגודל הוא בד"כ A5

אם תרצו להעלות דוגמא או לשלוח לי במייל לפני ההדפסה, כדי לוודא שהכל אכן כמו שצריך.

אגב, מבחינת החוק הסברתי כבר באשכולות הקודמים, שאין צריך להדפיס קבלות וניתן להסתפק בקבלות פשוטות שקונים בכל חנות למכשירי כתיבה, בתוספת חותמת עם פרטי העסק.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
הגודל הוא בד"כ A5

אם תרצו להעלות דוגמא או לשלוח לי במייל לפני ההדפסה, כדי לוודא שהכל אכן כמו שצריך.

אגב, מבחינת החוק הסברתי כבר באשכולות הקודמים, שאין צריך להדפיס קבלות וניתן להסתפק בקבלות פשוטות שקונים בכל חנות למכשירי כתיבה, בתוספת חותמת עם פרטי העסק.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכון, רק שבכל זאת היתי מעדיפה משהו "תוצרת בית". אגב, תודה על הייעוץ וההכוונה. קראתי בפורום כלשהו שהקבלות הללו שקונים בחנויות לא נחשבות חוקיות יותר .(וזה היה דיון מ2006). האם נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;564490:
קראתי בפורום כלשהו שהקבלות הללו שקונים בחנויות לא נחשבות חוקיות יותר .(וזה היה דיון מ2006). האם נכון?

באיזה פורום ? ומי הכותב ?

ברור שלא כל סוגי הקבלות שנמצאים בחנויות למכשירי כתיבה מתאימים, יש אבל סוג מסוים שידוע בחנויות הנ"ל שמתאים במיוחד לעוסק פטור.

צריך לדעת שבכל הדברים האלו לא מספיק לקרוא בפורומים ולעשות לפי מה שכותבים.

אדם יכול להשתמש שנים בקבלות לא תיקניות, ולא לדעת שזה לא בסדר. כמו"כ להגיש דוחות לרשויות וכדו', ולא להגיש כמו שצריך. ורק כשחלילה יש בעיות פונים לייעוץ, שלא תמיד עוזר למפרע.

• הוסף לסימניות
לי יש בגודל 13*17 וזה בהחלט מספיק.

• הוסף לסימניות
כמו"כ להגיש דוחות לרשויות וכדו', ולא להגיש כמו שצריך. ורק כשחלילה יש בעיות פונים לייעוץ, שלא תמיד עוזר למפרע.
אז לידיעה כללית , מה שאתה בעצם אומר זה שעוסק פטור צריך ליווי תמידי של יועץ מס?<!-- / message --><!-- sig -->

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;564501:
אז לידיעה כללית , מה שאתה בעצם אומר זה שעוסק פטור צריך ליווי תמידי של יועץ מס?<!-- / message --><!-- sig -->

אני גם כן פתחתי עסק ולא חשבתי לרגע שאוכל להסתדר בכוחות עצמי בהתנהלות מול הרשויות.
לכן פניתי כבר בתחילה ליועץ מס בשביל שיעשה עבורי את העבודה בצורה מקצועית.
נוכחתי לדעת שהיו דברים שללא העזרה המקצועית הייתי עושה טעויות...
(שווה את הכסף)
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=71396

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה