עזרה מישהו יכול להעלות לי את זה לפורום המתאים?

• הוסף לסימניות
אין לי הרשאה בקהילת כתיבה מקצועית , ואני זוכרת שפעם ראיתי שכתבו כאן שלמי שאין הרשאה יכול לבקש ממישהו מקהילת כתיבה מקצועית להעלות את זה.

אשמח לביקורת, הארות והערות (נכתב ב5 דקות)

צועדת בחושך.
רצה.
חיי ריקנים ממטרה.
צועדת בחושך.
נסה.
לא יודעת ממי או ממה.

צועדת בחושך.
דומעת.
חיי שביל של כמיהה.
צועדת בחושך.
נרגעת.
כל רגעיי עוברים באבחה.
נמסה אל תוך עצמי.
וכל חיי הם שיר.
נמסה אל תוך ליבי.
כל חיי- אוויר.

נמסה אל הכמיהה.
מתקפלת בבושה.
מתרסקת בתקווה.
וחיי - יבשה.

רצה אל הלא נודע.
מתרסקת באינסוף.
אקסטזה מטורפת.
מטשטשת לי החוף.

דמעותיי הן מלח.
דמעותיי הן דממה.
וכל אכזבה היא קלח.
מקלפת בי עוצמה.

כל יום שעובר -משיל ממני,
את כל מה שלא רצית להיות
כל יום שעובר - מקרב אותי
לאותן מטרות מעורפלות

משילה דמעה.
משילה כאב.
דוחקת עצב.
מנקזת מלב.

נמסה אל תוך עצמי.
וכל חיי עוצמה וכוח.
נמסה אל תוך ליבי.
כל חיי- רוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה